Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία διαθεσιμότητας των Windows 10. Καταφθάνουν στις 29 Ιουλίου και είναι γεμάτα επαναστατικά στοιχεία.

IndiaTvbc3370_Untitled-1Ετοιμαστείτε για τα νέα Windows 10, καθώς σε λιγότερο απο δυο μήνες θα είστε σε θέση να τα απολαύσετε. Η Microsoft ανακοίνωσε και επίσημα ότι η διαθεσιμότητα της νέας έκδοσης των Windows θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου.

 

Ειδικότερα, τα Windows 10 θα προσφέρουν: Cortana (ψηφιακός βοηθός – απάντηση στο Siri της Apple), Microsoft Edge browser – ο οποίος θα πάρει τη θέση του Internet Explorer, Office 2016, Xbox Live app και άλλες multimedia εφαρμογές.

 

Ωστόσο, διαφορετική θα είναι και η οπτική εμπειρία, αφού τα νέα windows θα έχουν πιο όμορφο Hello login, ενώ παράλληλα θα προσφέρουν το πλήκτρο Start… που επιστρέφει δυναμικά!

 

2000x1125xwindows-10.jpg.pagespeed.ic.3r3ZLqmGAVΑξίζει να σημειωθεί, ότι όπως είναι γνωστό, θα είναι δωρεάν για κάθε χρήστη που κρατά στα χέρια του υπολογιστές με Windows 7 και Windows 8.1 και tablets με Windows 8.1. Για τα smartphones, η καινούργια έκδοση θα είναι διαθέσιμη το φθινόπωρο.

 

Πάντως, η Microsoft υπόσχεται ότι η εμπειρία των windows θα είναι το ίδιο ισχυρή, είτε χρησιμοποιείτε pc, είτε φορητές συσκευές. To νέο λειτουργικό σύστημα θα είναι διαθέσιμο σε 190 χώρες.