Η Adaox διαθέτει τις νέες εκδόσεις ESET Smart Security 4 και ESET NOD32 Antivirus 4, οι οποίες περιλαμβάνουν περισσότερα από 20 νέα χαρακτηριστικά.

ESET NOD32 Antivrus 4

ESET NOD32 Antivrus 4

Τα ESET Smart Security 4 και ESET NOD32 Antivrus 4, βασισμένα στη μοναδική και αξιόπιστη τεχνολογία ThreatSense, συνεχίζουν την παράδοση, και προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, ευκολία στην χρήση και μικρή επιβάρυνση στο σύστημα.  Οι νέες εκδόσεις περιλαμβάνουν περισσότερα από 20 νέα χαρακτηριστικά.


Σημαντικά Πλεονεκτήματα:

o         Προστασία από άγνωστες Απειλες – Η βραβευμένη μηχανή ThreatSense® προστατεύει άμεσα από νέες επιθέσεις την ώρα που εμφανίζονται.

o         Ταχύτητα – Η λύσεις της ESET προσφέρουν υψηλές ταχύτητες ανίχνευσης.

o         Χρήση πόρων συστήματος – Η κατανάλωση μνήμης δεν ξεπερνά τα 35-40MB. Ένα μικρό μέρος της κατανάλωσης μνήμης των ανταγωνιστικών προϊόντων.

o         Ευκολία χρήσης ––  Ακόμη πιο φιλικό για τον χρήστη, με μικρό και έξυπνο περιβάλλον εργασίας, το λογισμικό λειτουργεί χωρίς να ενοχλεί τον χρήστη.


«Η ραγδαία αύξηση και η πολυπλοκότητα του κακόβουλου λογισμικού αναγκάζει τις εταιρείες στην προσθήκη περισσοτέρων λειτουργιών στις λύσεις που προσφέρουν, πολλές φορές αυτό, έχει ως αποτέλεσμα την επιβάρυνση των Η/Υ. Οι λύσεις της ESET επιβαρύνουν ελάχιστα τους Η/Υ, έχουν ελάχιστες απαιτήσεις και εκμεταλλεύονται τον υπάρχον εξοπλισμό , έτσι συμβαδίζουν με τις σύγχρονες οικονομικές συνθήκες που δεν επιτρέπουν τις εκτεταμένες αναβαθμίσεις των συστημάτων», δήλωσε ο Νεόφυτος Νεοφύτου, διευθύνων σύμβουλος της ADAOX.


Συνοπτικά τα νέα χαρακτηριστικά ακολουθούν:

  • Εξελιγμένος έλεγχος συμπιεσμένων αρχείων – Πλήρης παραμετροποίηση του βάθους ανίχνευσης μέσα σε συμπιεσμένα αρχεία όπως .ZIP, .RAR κ.α. Η παραμετροποίηση μπορεί να ορισθεί με βάση το βάθος της ανίχνευσης , το μέγιστο χρόνο ανίχνευσης και το μέγιστο μέγεθος του αρχείου.
  • Έλεγχος εξωτερικών συσκευών Περιορισμός στην χρήση USB εξωτερικών συσκευών, απενεργοποιώντας συγκεκριμένες θύρες του Η/Υ.
  • ESET System Inspector – Ενσωματώνει το πολύ ισχυρό διαγνωστικό εργαλείο δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες να ανακαλύψουν κρυμμένες απειλές και πληροφορίες για το σύστημα τους, όπως το μητρώο, τις διεργασίες, τις συνδέσεις και πολλά άλλα.
  • ESET SysRescue – Δημιουργία Bootable CD με δυνατότητες αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού και επιδιόρθωσης ώστε να επαναφέρει το σύστημά του σε σύντομο χρόνο.

  • BusinessClass Interoperability Συνεργασία με Cisco NAC και επιπλέον δυνατότητες καθορισμού πολιτικών πρόσβασης και ασφάλειας, ιδανικό για μεγάλους οργανισμούς.

  • Οικονομία Ενέργειας – Διαμόρφωση της λειτουργίας του φορητού Η/Υ όταν λειτουργεί σε μπαταρία, χωρίς να μειώνεται η προστασία.
  • Βελτιωμένη Προστασία – Προστατεύει την μηχανή (SelfDefence) από κακόβουλο λογισμικό ή από χρήστη χωρίς εξουσιοδότηση, εμποδίζοντας τις αλλαγές στην registry. Επιπλέον ανίχνευση της κυκλοφορίας που βασίζεται σε ασφαλή προτόκολλα όπως HTTPs & POP3s.

  • Φιλικό user interface Αυτόματη απόκρυψη μηνυμάτων όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί εφαρμογές πλήρους οθόνης όπως παιχνίδια και ταινίες. Επιπλέον διατίθεται μη γραφικό περιβάλλον για άτομα με προβλήματα όρασης.


Διαθεσιμότητα

Οι νέες εκδόσεις είναι διαθέσιμες από τις 3 Μαρτίου 2009 (ηλεκτρονική μορφή). Το προϊόν διατίθεται χωρίς επιπλέον χρέωση στους ήδη κάτοχους ενεργής άδειας χρήσης του λογισμικού (www.adaox.gr/download). Επιπλέον οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν την δοκιμαστική έκδοση των νέων εκδόσεων στο www.adaox.gr/trial.