H devolo στην ANGA COM 2015 με λύσεις για service providers. Οι καινοτόμες λύσεις της δείχνουν ότι τo WiFi βρίσκεται στο επίκεντρο του δικτυωμένου σπιτιού.

devolo_logo_claim_grauΜε το σλόγκαν «Make your services whole-home-ready!» η devolo συμμετέχει στην ANGA COM 2015 (9-11 Ιουνίου) παρουσιάζοντας τις καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις της. Στην εμπορική βιομηχανική έκθεση, που διαμορφώνει την κύρια ευρωπαϊκή επιχειρησιακή πλατφόρμα για τα ευρυζωνικά δίκτυα και τη δορυφορική τηλεόραση, η devolo θα παρουσιάσει καινοτόμα προϊόντα powerline που καθιστούν το xDSL και την πρόσβαση σε καλωδιακές υπηρεσίες, διαθέσιμα πλέον σε όλο το σπίτι.

 

Η εταιρεία θα εστιάσει στην πλήρη διαθεσιμότητα WiFi σε όλο το σπίτι, εξασφαλίζοντας ότι εκτός από τις έξυπνες τηλεοράσεις μπορούν πλέον να κάνουν πλήρη χρήση των πλεονεκτημάτων που προσφέρουν οι νέες ευρυζωνικές υπηρεσίες και τα smartphones, τα tablets και τα laptops.

 

H devolo στην ANGA COM 2015: „Make your services whole-home-ready!“
Στο επιχειρησιακό κομμάτι των operator solutions, η devolo συσσωρεύει την εμπειρία της στην ανάπτυξη και κατασκευή των λύσεων powerline για operators. Το μότο «Make your services whole-home-ready» περιγράφει τις αρχές της εταιρείας που σκοπός της είναι να καταστήσει τις υπηρεσίες triple play διαθέσιμες με άριστη απόδοση στο καταναλωτή, σε κάθε δωμάτιο σε όλο το σπίτι.

Οι λεπτομερείς δοκιμές αποδεικνύουν την απόδοση του dLAN
Με δοκιμές που πραγματοποιούνται σε πάνω από 6.000 νοικοκυριά, η devolo ελέγχει την απόδοση της εγχώριας οικιακής δικτύωσης μέσω της ηλεκτρικής καλωδίωσης. Η χωρητικότητα των προϊόντων dLAN, με μέσο όρο μετάδοσης δεδομένων 140 Mbps, επιτρέπει την αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών triple play. Με τις επιδόσεις αυτές, το 95% των πριζών σε ένα κτίριο επιτυγχάνουν μετάδοση δεδομένων 30 Mbps και άνω, εξασφαλίζοντας τρία HD streams παράλληλα σε κάθε δωμάτιο. Με το τρίπτυχο απόδοση, ποιότητα και εξυπηρέτηση, η devolo εξασφαλίζει τον απαραίτητο καθορισμό προτεραιοτήτων των δεδομένων για τις υπηρεσίες triple play.

 

Άριστο WiFi σε όλο το σπίτι: Από την έξυπνη τηλεόραση μέχρι το smartphone
Οι φορητές συσκευές διαδραματίζουν έναν ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή των καταναλωτών και βασιζόμενη σε αυτό, η devolo έχει επεκτείνει τη σειρά προϊόντων της για να έχει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων για την ασύρματη δικτύωση. Με τις ασύρματες λύσεις powerline, τα smartphones, τα tablets και τα laptops αποκτούν τη βέλτιστη πρόσβαση στις ευρυζωνικές υπηρεσίες.

 

Για να επιτύχει αυτόν τον στόχο, η devolo χρησιμοποιεί τη πατενταρισμένη τεχνολογία WiFi Sync, στην οποία πολλαπλά σημεία πρόσβασης σε όλο το σπίτι παρέχουν πλήρη ασύρματη διαθεσιμότητα. Οι ενσύρματες συσκευές όπως οι έξυπνες τηλεοράσεις και τα set top boxes (media players κ.α.) συνεχίζουν να απολαμβάνουν γρήγορες, σταθερές και ασφαλείς συνδέσεις στο Διαδίκτυο μέσω του dLAN powerline.

 

Powerline Projects με τον παγκόσμιο ηγέτη
Η devolo είναι ο παγκόσμιος πρωτοπόρος στον τομέα του powerline με πάνω από 25 εκατομμύρια εγκατεστημένα προϊόντα dLAN. Στον επιχειρησιακό τομέα των operator solutions σχεδιάζει και υλοποιεί εξατομικευμένες λύσεις σε συνεργασία με τους διεθνείς πελάτες της, ενώ οι εξαιρετικά σύντομοι χρόνοι παράδοσης επιτυγχάνονται μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου.

 

Επιπλέον, τα προϊόντα της devolo διακρίνονται για την άριστη ποιότητά τους που αποδεικνύεται από ένα εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό επιστροφής και βλαβών. O τομέας devolo Operators Solutions είναι o αξιόπιστος συνεργάτης για πολλούς κορυφαίους ευρωπαϊκούς φορείς παροχής υπηρεσιών.