Ετοιμαστείτε για το 8ο ετήσιο συνέδριο της Google για developers που διοργανώνεται στο San Francisco. Απολαύστε το καινοτόμο Google I/O σε live streaming.

Google-IO15Προ των πυλών βρίσκεται το Google I/O, το όγδοο ετήσιο συνέδριο που διοργανώνει η Google για developers κάθε χρόνο στο San Francisco!

 

Συντονιστείτε την Πέμπτη, 28 Μαΐου και ώρα 19:30 για να παρακολουθήσετε μέσω live streaming την κεντρική ομιλία και να ανακαλύψετε όλες τις τελευταίες καινοτομίες της Google από τον Sundar Pichai αλλά και άλλα στελέχη.

 

Μερικά από τα θέματα που θα «πρωταγωνιστήσουν» στο Google I/O 2015 αναμένεται να είναι η παρουσίαση του νέου mobile λειτουργικού συστήματος, που φέρει το όνομα Android M, και του Android for Work που σχετίζεται με την αναγνώριση ταυτότητας… μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων.

 

Γενικά, πάντως, το Android M εκτιμάται ότι θα επικεντρώνεται στην ασφάλεια του χρήστη και το ισχυρό εργασιακό περιβάλλον. Επιπλέον, οι πληροφορίες θέλουν και την αποκάλυψη φορητών συσκευών και wearables με Android λογισμικό και όχι μόνο. Αλλαγές θα ληφθούν και στο χώρο του Android Auto και Android Home…

 

Δεν μένει παρά να το παρακολουθήσετε live στις 28/5 εδώ: