Αυτή είναι η συλλεκτική έκδοση Iron Man για το Samsung Galaxy S6 edge. Το επαναστατικό smartphone της Samsung αποκτά έτσι τον τον «αέρα» ενός σούπερ ήρωα.

UntitledΗ Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε σήμερα τη συλλεκτική έκδοση Iron Man για το Galaxy S6 edge, που δημιούργησε σε συνεργασία με την Marvel. Η Samsung και η Marvel συνεργάστηκαν στο πλαίσιο της τεχνολογικής καινοτομίας και της νέας ταινίας των Εκδικητών, ‘Avengers: Age of Ultron’, για την παρουσίαση της συλλεκτικής έκδοσης του Samsung Galaxy S6 edge.

 

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που, μέσω της συνεχούς συνεργασίας μας με την Marvel, μπορούμε να προσφέρουμε το κορυφαίο smartphone Samsung Galaxy S6 edge ειδικά για τους θαυμαστές του Iron Man», δήλωσε ο κ. Younghee Lee, Executive Vice President του Τμήματος Global Marketing, IT & Mobile. «Η συλλεκτική έκδοση Iron Man του Galaxy S6 edge συνδυάζει τη δύναμη ενός διάσημου Εκδικητή με ένα διπλά κυρτό σχεδιασμό και προηγμένα χαρακτηριστικά, προσφέροντας στους λάτρεις της Marvel την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας».

 

Galaxy S6 edge Iron Man Limited Edition_KV2Το Galaxy S6 edge Iron Man Limited Edition κυκλοφορεί σε κόκκινο/ χρυσό χρώμα, διαθέτει μνήμη 64GB και κυκλοφορεί με ασύρματο φορτιστή ιδίου χρώματος, αλλά και μία διάφανη θήκη που τονίζει ακόμα περισσότερο το μοναδικό σχεδιασμό της συσκευής.

 

Το Galaxy S6 edge Iron Man Limited Edition θα είναι διαθέσιμο στην Κορέα στις 27 Μαΐου και στη συνέχεια στην Κίνα και το Χόνγκ Κόνγκ τον Ιούνιο.