Η TP-LINK παρουσιάζει την NC200 Cloud Camera που επιτρέπει στον κάτοχό της να παρακολουθεί από παντού την ασφάλεια του σπιτιού και όχι μόνο.

clickΗ TP-LINK, ο κορυφαίος πάροχος δικτυακών προϊόντων για τον καταναλωτή και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, παρουσιάζει την NC200 Cloud Camera, μια ασύρματη κάμερα ασφαλείας, η οποία επιτρέπει τη νυχθημερόν παρακολούθηση της οικίας ή του γραφείου, με σκοπό την ενημέρωση του κατόχου της, οπουδήποτε κι αν βρίσκεται, για οποιοδήποτε συμβάν προκύψει.

 

Παρέχει εύκολη εγκατάσταση, αξιόπιστη δικτυακή λειτουργία, υψηλή ποιότητα εικόνας, καταγραφή ήχου και πλήθος μεθόδων διαχείρισης και ειδοποιήσεων, μέσω της αξιοποίησης του cloud και των συσκευών mobile.

 

Η NC200 Cloud Camera, εγκαθίσταται με εύκολο τρόπο, με το απλό πάτημα του κουμπιού Wi-Fi Protected Setup (WPS), παρέχοντας γρήγορη ασύρματη συνδεσιμότητα που φτάνει τα 300Mbps, ενώ παρέχει ασφαλή μετάδοση εικόνας, χάρη στην υποστήριξη ισχυρής κρυπτογράφησης.

 

Ο αισθητήρας CMOS 1/4” προοδευτικής σάρωσης και ευαισθησίας 0,5 lux, προσφέρει ευκρινή εικόνα, ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, ενώ η συμπίεση δεδομένων εικόνας MJPEG εξασφαλίζει εξοικονόμηση bandwidth, έτσι ώστε να υπάρχει σταθερή ροή βίντεο σε πραγματικό χρόνο, ακόμη κι αν το δίκτυο είναι επιβαρυμένο.

 

Με προηγμένες δυνατότητες όπως ψηφιακή μεγέθυνση 4x, καταγραφή ήχου με ενσωματωμένο μικρόφωνο και εντοπισμό κίνησης, η κάμερα είναι σε θέση να αποστέλλει ειδοποιήσεις συμβάντων μέσω e-mail η FTP.

 

NC200-03Η κάμερα διαθέτει τηλεχειρισμό μέσω της ειδικής εφαρμογής tpCamera App που εγκαθίσταται σε συσκευές iOS και Android, αλλά και αλλαγή των ρυθμίσεων λειτουργίας της, ενώ παράλληλα μπορεί να ελεγχθεί μέσω της πύλης στο cloud tplinkcloud.com, δίνοντας τη δυνατότητα παρακολούθησης από οποιονδήποτε υπολογιστή Windows ή Mac διαθέτει ο κάτοχος της κάμερας και μέσω οποιουδήποτε δημοφιλούς web browser.

 

H εύκολη εγκατάσταση και χρήση πολλαπλών καμερών, υποστηρίζει μέχρι και 36 συσκευές NC200, οι οποίες μπορούν να ελεγχθούν μέσω του παρεχόμενου λογισμικού διαχείρισης. Παράλληλα, μέχρι και 13 εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στη ζωντανή ροή της κάμερας, μέσω συστήματος αναμετάδοσης multicast, κάτι που σημαίνει ότι διάφορα μέλη της οικογένειας μπορούν να προσέχουν το σπίτι τους εξ αποστάσεως, ή εξουσιοδοτημένα μέλη προσωπικού μιας επιχείρησης μπορούν να έχουν πρόσβαση στον επαγγελματικό χώρο που πρέπει να διαφυλαχθεί (αποθήκες, εργοτάξια, καταστήματα λιανικής κ.ο.κ.).

 

Η NC200 Cloud Camera λειτουργεί επιπλέον και ως wireless extender, επεκτείνοντας την κάλυψη του ασύρματου δικτύου στο χώρο όπου τοποθετείται.

 

Διαθεσιμότητα και τιμές

H TP-LINK NC200 Cloud Camera είναι άμεσα διαθέσιμη από τα σημεία λιανικής πώλησης στο ευρύτατο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας και καλύπτεται από εγγύηση 3 ετών. Ενδεικτική τιμή λιανικής: €49,9 .