Το ινστιτούτο ερευνών Bertl, απένειμε τη διάκριση «Καλύτερου Κατασκευαστή» αναφορικά με τη διαχείριση κόστους έγχρωμης εκτύπωσης στην OKI Printing Solutions.

oki-printing-solutions-logoΕίναι η πρώτη φορά που ένας κατασκευαστής καταφέρνει να προσφέρει ολοκληρωμένη λύση στη διαχείριση του κόστους εκτύπωσης μιας επιχείρησης, μέσα από websites και εταιρικά portals. Με τις συγκεκριμένες εφαρμογές, δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις για έγχρωμη εκτύπωση in-house, με ακριβή έλεγχο του κόστους και παραγωγή στα πλαίσια του προϋπολογισμού.
Το σύνολο της γκάμας των έγχρωμων εκτυπωτών της ΟΚΙ Printing Solutions είναι σχεδιασμένο πάνω σε αυτήν τη λογική. Όλοι οι εκτυπωτές συνοδεύονται με δωρεάν εφαρμογές, όπως το Secure Print Control και το PrintSuperVision, εφαρμογές που δίνουν τη δυνατότητα για εποπτεία και μέτρηση του όγκου και του κόστους των έγχρωμων εκτυπώσεων. Με τα συγκεκριμένα εργαλεία, η επιχείρηση έχει πρόσβαση και έλεγχο αναφορικά με τη χρήση και το κόστος του χρώματος στο σύνολο της εγκατεστημένης βάσης εκτυπωτών. Με τον τρόπο αυτό, παρέχεται η βέλτιστη λύση στις εταιρίες οι οποίες έχουν ανάγκη παραγωγής έγχρωμων αντιγράφων χωρίς τον κίνδυνο της ανεξέλεγκτης αύξησης του κόστους εκτύπωσης.