To ζωικό βασίλειο της Disney στα κανάλια Novacinema. Απολαύστε υπέροχες κλασσικές δημιουργίες για μικρούς και μεγάλους, από 19/6 μέχρι 28/7.

laidiΤο ζωικό βασίλειο της Disney κάνει… περιοδεία αυτό το καλοκαίρι στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, μαζί με υπέροχες κλασικές ταινίες. Από 19 Ιουνίου μέχρι 28 Ιουλίου, αγαπημένοι ήρωες θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, που θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαμβάνουν καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 21:00 (Novacinema 2 και Novacinema 2 HD). Οι προβολές θα συνεχίζονται καθημερινά στις 15:00 (Novacinema 1 & Novacinema 1 HD) και τα Σαββατοκύριακα στις 09:30 (Novacinema 4).

 

Οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema θα ταξιδέψουν σε φανταστικούς κινηματογραφικούς κόσμους, συντροφιά με αγαπημένα ζωάκια-ήρωες, που πρωταγωνιστούν στις ωραιότερες animated παραγωγές του κορυφαίου κινηματογραφικού στούντιο, που θα προβληθούν μεταγλωττισμένες στα ελληνικά: «Η Λαίδη και ο Αλήτης» και «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» θα συναντήσουν «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας», τον «Ντάμπο, το ελεφαντάκι», τον «Bambi» και πολλά άλλα ακόμη υπέροχα animations.

 

Παράλληλα, οι συνδρομητές των Novacinema θα ταξιδέψουν στη Χώρα του Ποτέ µε τον «Πήτερ Παν», θα ακολουθήσουν την «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» και θα αφεθούν στη «Φαντασία» µε πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Μίκυ Μάους. Επίσης, η ιστορία του αγαπημένου «Πινόκιο» θα συγκινήσει γι’ ακόμη μια φορά, ενώ οι απίθανες περιπέτειες του Μόγλη από «Το Βιβλίο της Ζούγκλας» θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

 

Τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova δίνουν τη δυνατότητα εγγραφής των κλασικών ταινιών της Disney, που μαγεύουν μικρούς και μεγάλους εδώ και πολλές δεκαετίες, με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+. Με αυτό τον τρόπο οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema δημιουργούν τη δική τους μοναδική συλλογή Disney Classics για όλη την οικογένεια και μπορούν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες όποτε εκείνοι επιθυμούν, κρατώντας τη μαγεία… για πάντα.