Tα τεχνικά στοιχεία και οι λειτουργίες της κάμερας του LG G4 μπορούν να ανταγωνιστούν σε φωτογραφική ισχύ ακόμη και κάμερες DSLR μεσαίας κατηγορίας. Θαυμάστε την!

LG G4_F1-8 Lens With 16MPΗ LG Electronics προκειμένου να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, προσφέροντας ‘Καινοτομία για μια καλύτερη ζωή’, σχεδίασε τη νέα ναυαρχίδα της, το LG G4, που διαθέτει μία από τις καλύτερες κάμερες που έχουν ενσωματωθεί σε smartphone μέχρι τώρα, ευρύ φακό με διάφραγμα F1.8 και ανάλυση 16MP.

 

“Αιχμαλωτίζοντας” πανέμορφες στιγμές απαράμιλλης ποιότητας

 

Το LG G4 σχεδιάστηκε πάνω σε τρεις βασικούς άξονες, την Αυθεντική Κομψότητα, την Εκπληκτική Οπτική Εμπειρία και το Ανθρωποκεντρικό UX. Με σχεδιασμό που συνδυάζει την κομψότητα με τον λεπτό εργονομικό σχεδιασμό, καθώς και με αυθεντικό δέρμα να «αγκαλιάζει» την πίσω όψη του κινητού, το G4 αποτελεί ένα ορόσημο προηγμένης τεχνολογίας που μπορεί να ταιριάξει στο lifestyle του κάθε χρήστη.

 

LG G4_8MP Front Camera«Στην LG επικεντρώσαμε τις προσπάθειές μας, ώστε η νέα μας ναυαρχίδα να προσφέρει ‘Μοναδική Οπτική Εμπειρία’ για τους χρήστες μας. Επομένως, επιλέξαμε να ενσωματώσουμε την καλύτερη δυνατή κάμερα, ένα σημείο υπεροχής του LG G4 έναντι άλλων smartphones αντίστοιχης κατηγορίας της αγοράς, που θα αιχμαλωτίζει εικόνες υψηλής αισθητικής και ευκρίνειας και θα έχει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για να βοηθά το χρήστη, είτε πρόκειται για ερασιτέχνη, είτε για πιο έμπειρο φωτογράφο», ανέφερε ο κ. Δημήτρης Βάθης, Διευθυντής Πωλήσεων Κινητής Τηλεφωνίας, LG Electronics Hellas.

 

Η LG έχει ενσωματώσει στο νέο G4 μία εκπληκτική κάμερα, για να απαθανατίζει ο χρήστης με άνεση, απόλυτη λεπτομέρεια και ευκρίνεια τις πιο μοναδικές στιγμές. Οι λειτουργίες της νέας κάμερας του LG G4 προσφέρουν πολλά από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα μιας επαγγελματικής κάμερας, μέσα από την άνεση ενός κινητού τηλεφώνου.

 

Με ευρύ φακό με διάφραγμα F1.8, 80% περισσότερο φως μπορεί πλέον να φτάνει στον αισθητήρα, ενώ χάρη στο νέο OIS 2.0 η απόδοση της φωτογραφικής μηχανής σε χαμηλό φωτισμό έχει βελτιωθεί, επεκτείνοντας το εύρος της σταθεροποίησης της εικόνας από ένα βαθμό σε δύο, στους άξονες Χ και Υ και με την προσθήκη ενός ακόμα άξονα.

 

LG G4_Manual ModeΈνα νέο χαρακτηριστικό της κάμερας του G4 αποτελεί και η λειτουργία ‘Manual Mode’, που επιτρέπει σε έμπειρους φωτογράφους, αλλά και σε όσους ασχολούνται με τη φωτογραφία να εξασκούνται σε πιο καλλιτεχνικές λήψεις, επιτρέποντάς τους να ελέγχουν την εστίαση, την ταχύτητα του κλείστρου, το ISO, την αντιστάθμιση της έκθεσης και την ισορροπία του λευκού σε κάθε τους λήψη. Η λειτουργία ‘Manual Mode’ δίνει στη λήψη φωτογραφιών ένα πρωτόγνωρο επίπεδο ποιότητας και ελέγχου, μεταφέροντας ουσιαστικά τη δύναμη μιας επαγγελματικής κάμερας σε μια smartphone συσκευή.

 

Η εκπληκτική φωτογραφική μηχανή του LG G4 συμπληρώνεται με την λειτουργία του αισθητήρα “Color Spectrum Sensor” (CSS), ο οποίος βελτιώνει την απόδοση των χρωμάτων, “διαβάζοντας” με ακρίβεια τις τιμές RGB του περιβάλλοντος φωτισμού, επιτρέποντας στο χρήστη να βγάζει εκπληκτικές φωτογραφίες, ακόμη και σε λειτουργία “Basic Mode” ή “Auto (Normal) Mode”. Ο αισθητήρας CSS χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για να ρυθμίσει την ισορροπία του λευκού και του χρώματος του φλας της, ώστε να δημιουργηθούν εικόνες τόσο φυσικές, σαν να τις έβλεπε κάποιος με γυμνό μάτι.

 

Νέο χαρακτηριστικό για το G4 αποτελεί και η λειτουργία ‘Manual Mode’, που επιτρέπει σε έμπειρους φωτογράφους να εξασκούνται σε πιο καλλιτεχνικές φωτογραφήσεις, επιτρέποντάς τους να ελέγχουν άμεσα την εστίαση, την ταχύτητα του κλείστρου, το ISO, την αντιστάθμιση της έκθεσης και την ισορροπία του λευκού σε κάθε τους λήψη. Οι έμπειροι φωτογράφοι μπορούν να αποθηκεύουν τις φωτογραφίες τους σε μορφή αρχείου ‘RAW’, εκτός από JPEG, για ακόμη πιο μεγάλη ακρίβεια στην επεξεργασία, χωρίς την οποιαδήποτε απώλεια των λεπτομερειών.

 

LG G4_Laser AF Camera and OIS20Χάρη στο ανθρωποκεντρικό περιβάλλον λειτουργίας UX 4.0, η φωτογραφική μηχανή είναι εξαιρετικά ευέλικτη με τρεις ξεχωριστές ρυθμίσεις: την Επαγγελματική, την Κανονική και την Απλή, τις οποίες ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει οποιαδήποτε στιγμή. Με την λειτουργία “Quick Shot”, ο χρήστης μπορεί να βγάλει γρήγορα και αβίαστα φωτογραφίες, ακόμα και όταν η οθόνη είναι σε κατάσταση αναμονής, ενώ με την λειτουργία “Gallery”, ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση και να αναζητά χιλιάδες φωτογραφίες με χρονολογική σειρά.

 

Το νέο smartphone LG G4 είναι η πρόταση της LG για υψηλές επιδόσεις και ασύγκριτη άνεση στην καθημερινότητα, συνδυάζοντας απρόσκοπτα εξαιρετικά χαρακτηριστικά, εξοικονόμηση ενέργειας, λειτουργικότητα και όμορφο εργονομικό σχεδιασμό. Η κορυφαία ποιότητα του LG G4 είναι αντιληπτή με το πρώτο άγγιγμα, ενώ η μοναδική εμπειρία χρήσης γίνεται αντιληπτή με την πρώτη ματιά.