Βραβείο σχεδίασης προϊόντων Red Dot 2015 έλαβε η Posiflex για το νέο φορητό POS MT-4008W. Πρόκειται για μια λύση που συνδυάζει τη φορητότητα ενός tablet με ένα dock station.

IMG_03039-6Η CPI, επίσημη αντιπρόσωπος ολοκληρωμένων λύσεων POS της Posiflex στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την βράβευσή της, με τον τίτλο «Red Dot Award: Product design 2015» για το φορητό POS MT-4008W.

 

Ακολουθώντας την επιτυχία της προηγούμενης χρονιάς, η Posiflex διακρίθηκε και πάλι από το εγκεκριμένο ινστιτούτο Red Dot, για τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του νέου μοντέλου, MT-4008W. Πρόκειται για μια καινοτόμο λύση που συνδυάζει τη φορητότητα ενός tablet με ένα ειδικά κατασκευασμένο dock station, προσφέροντας ταυτόχρονα τις καλύτερες δυνατότητες φορητών και σταθερών POS.

 

Το MT-4008W ενθουσίασε την κριτική επιτροπή ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε 4.928 προϊόντα από 56 χώρες στις κατηγορίες: Καινοτομίας, Ποιότητας, Λειτουργικότητας, Εργονομίας, Ανθεκτικότητας και Συμβατότητας.

 

Τα βασικά χαρακτηριστικά του MT-4008W περιλαμβάνουν: οθόνη αφής 8 ιντσών, που υποστηρίζει MSR και barcode scanner, καθώς και λαβή πιστολιού ή έναν ιμάντα χειρός ανάλογα με την εφαρμογή. Επίσης, το προαιρετικό dock station ενσωματωμένο με ένα θερμικό WiFi εκτυπωτή 3 ιντσών και μια σειρά από I/O επεκτάσεις, μετατρέπουν το φορητό POS σε ένα πλήρες all-in-one POS.

 

Το Mobile POS MT-4008W είναι άμεσα διαθέσιμο από το δίκτυο συνεργατών της CPI.