Παράταση παίρνει η υποβολή υποψηφιοτήτων για τη συμμετοχή στο «Discover Vodafone» μέχρι τις 27 Μαΐου 2015 για τους απόφοιτους ή τελειόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών.

Photo_Vodafone_DiscoverΗ Vodafone ανακοινώνει ότι η υποβολή υποψηφιοτήτων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Discover Vodafone» παρατείνεται μέχρι τις 27 Μαΐου 2015.

 

Το Πρόγραμμα «Discover Vodafone» προσφέρει σε απόφοιτους ή τελειόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών /Μεταπτυχιακών προγραμμάτων, μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν το συναρπαστικό χώρο των τηλεπικοινωνιών καθώς και να ζήσουν μια αξέχαστη επαγγελματική εμπειρία αξιοποιώντας ταυτόχρονα τις ικανότητες τους.

 

Το υπέροχο «ταξίδι» του Προγράμματος «Discover Vodafone» διαρκεί 24 μήνες με σταθμούς διαφορετικά τμήματα της εταιρείας. Φέτος θα επιλεχθούν 12 υποψήφιοι, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν σε τμήματα της εταιρείας δημιουργώντας ένα σημαντικό δίκτυο επαφών στους τομείς της Εξυπηρέτησης Πελατών, του Marketing, της Τεχνολογίας, των Οικονομικών κ.ά.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Discover Vodafone» και να γίνουν μέρος της δυναμικής ομάδας της Vodafone, υποβάλλοντας την υποψηφιότητά τους μέχρι τις 27 Μαΐου, στην ιστοσελίδα www.vodafone.gr/discover