Ένας συναρπαστικός Ιούνιος περιμένει τους συνδρομητές με Nova 3Play, με την οικιακή ψυχαγωγία να υποδέχεται μερικές από τις καλύτερες τηλεοπτικές επιλογές.

_DSC2890.NEFΠλούσιο θα είναι και τον Ιούνιο το τηλεοπτικό μενού της υπηρεσίας Nova 3Play, με ταινίες, σειρές, αθλητικά, ντοκιμαντέρ, παιδικά και πολλά ακόμη να διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους. Στα αθλητικά highlights του μήνα ξεχωρίζουν οι live μεταδόσεις των καναλιών Eurosport από την τελική φάση του French Open, του κορυφαίου Grand Slam που χαρίζει μοναδικές στιγμές στους φανατικούς του τένις, αλλά και από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Στίβου, που θα διεξαχθεί στη Ρωσία.

 

Οι 72 ταινίες του Novalifε ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο και διάθεση. Ανάμεσα τους η ταινία «Jobs», με τον Άστον Κούτσερ να κερδίζει τις εντυπώσεις υποδυόμενος τον συνιδρυτή της Apple, Στιβ Τζομπς, αλλά και η ταινία «Λίντα Λάβλεϊς: Το Βαθύ Λαρύγγι», με την οποία ζωντανεύει η τραγική ιστορία της θρυλικής πορνοστάρ, Λίντα Λάβλεϊς.

 

Οι ΕκδικητέςΜια διαφορετική διάσταση στην αξία της ανθρώπινης αγάπης δίνει η αισθηματική κωμωδία «Έρωτας Είναι…», με τους Πιρς Μπρόσναν και Τρίνε Ντίρχολμ, ενώ στο πρόγραμμα του Novalifε καταφθάνουν και «Οι Εκδικητές» με τους Ρέιφ Φάινς, Ούμα Θέρμαν και Σον Κόνερι να χαρίζουν στιγμές περιπέτειας. Επίσης, άφθονο γέλιο χαρίζει η γνωστή παλιοπαρέα των Ζακ Γαλυφιανάκης, Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς και Τζάστιν Μπάρθα στην blockbuster κωμωδία «The Hangover Part III».

 

Αν και καλοκαίρι, οι σειρές δεν σταματούν ποτέ στα κανάλια της Nova. Τα FOX και FOX Life υποδέχονται τον Ιούνιο με 56 σειρές, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι νέοι κύκλοι επεισοδίων των σειρών «Graceland», «Tyrant» και «Witches of East End», αλλά και η νέα χιουμοριστική αστυνομική σειρά «Backstrom» του Χαρτ Χανσον, δημιουργού της σειράς «Bones». Επίσης, στο πρόγραμμα του Νovalifε περιλαμβάνονται οι επιτυχημένες σειρές «Velvet», «NCIS», «The Mentalist», «The Leftovers» και η ελληνική «Safe Sex».

 

Υπέροχα ντοκιμαντέρ θα ταξιδέψουν τους συνδρομητές της υπηρεσίας Nova 3Play στον κόσμο της γνώσης. Το National Geographic Channel HD παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ «Στίβεν Χόκινγκ: Επιστήμη του μέλλοντος», με τον διάσημο αστροφυσικό και την ομάδα του να διερευνούν τις πλέον σύγχρονες καινοτομίες και ανακαλύψεις.

 

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στους δεινόσαυρους παρουσιάζει το National Geographic Channel, ενώ το History ρίχνει φως στα γεγονότα που σημάδεψαν μια από τις πιο καθοριστικές μάχες στην ιστορία της ανθρωπότητας, μέσα από το νέο ντοκιμαντέρ «Σον Μπιν: Η μάχη του Βατερλό». «Τα μυστικά των νησιών» αποκαλύπτονται στο Travel Channel, το απόλυτο ταξιδιωτικό κανάλι που μας οδηγεί επίσης σε «Ονειρικές Παραλίες».