To ΝΒΑ θα “φιλοξενείται” αποκλειστικά στον OTE TV και την επόμενη τριετία έως το 2018. Ετοιμαστείτε για περισσότερους αγώνες & live μεταδόσεις στα OTE SPORT.

nba-cool-wallpaperΟ φαντασμαγορικός κόσμος του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη και οι κορυφαίοι μπασκετμπολίστες του NBA θα συνεχίσουν να προσφέρουν σούπερ θέαμα στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT και τα επόμενα 3 χρόνια έως το 2018, με τον ΟΤΕ TV να ανανεώνει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης της διοργάνωσης, εξασφαλίζοντας ακόμη περισσότερους αγώνες για τους συνδρομητές του.

 

Από φέτος και έως το 2018, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαμβάνουν στα κανάλια OTE SPORT περισσότερες από 170 live μεταδόσεις το χρόνο, καθημερινή δράση σε ζωντανή μετάδοση καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και πιο δυνατό πρόγραμμα κατά τη θερινή περίοδο.

 

Ο OTE TV έχει εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης για:
-Τα Global Games
-Την κανονική περίοδο με καθημερινές μεταδόσεις αγώνων (έμφαση στις αναμετρήσεις όπου συμμετέχουν Ευρωπαίοι και Έλληνες αθλητές όπως οι Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Κουφός, Νικ Καλάθης, Γιάννης Αντετοκούμπο)
-Το NBA All Star Game
-Τα Play-off με έναν αγώνα κάθε μέρα
-Όλους τους τελικούς αγώνες ανά περιφέρεια και τα NBA Finals

 

Το πλούσιο πρόγραμμα συμπληρώνεται με τις εκπομπές NBA Action για όλη τη δράση κάθε αγωνιστικής, τα προγράμματα Inside Stuff που μας ξεναγούν στα άδυτα του NBA, το NBA Draft, το All Star Saturday και τις καθημερινές ενημερώσεις του NBA Daily.

 

Το μπασκετικό υπερθέαμα του NBA συνεχίζεται και κατά τη θερινή περίοδο στον OTE TV με ζωντανές μεταδόσεις από το WNBA (Women NBA) που διεξάγεται από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο και περιλαμβάνει πάνω από 20 αγώνες σε ζωντανή μετάδοση.

 

Οι συνδρομητές απολαμβάνουν το NBA στα κανάλια OTE SPORT αλλά και μέσα από την υπηρεσία OTE TV GO1 που προσφέρει το σύνολο των αθλητικών καναλιών του OTE TV, όλα σε υψηλή ευκρίνεια, αλλά και σε Replay TV.