Μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου, η Media Markt προσφέρει 24 άτοκες δόσεις σε όλες τις λευκές συσκευές, ώστε οι καταναλωτές να αγοράζουν συσκευές χωρίς άγχος.

photo_mediaΗ Media Markt, θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των πελατών της, προσφέρει 24 άτοκες δόσεις στις λευκές συσκευές μόνιμα. Επειδή η αγορά λευκών συσκευών απαιτεί σκέψη και έρευνα, η Media Markt, σε αντίθεση με τη συνήθη πρακτική της αγοράς, παρέχει άτοκες δόσεις μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου, ώστε οι καταναλωτές να μπορούν άνετα και χωρίς άγχος να αποκτήσουν τη συσκευή που τους εξυπηρετεί.

 

Οι πελάτες της εταιρείας θα έχουν τη δυνατότητα εξόφλησης σε 24 άτοκες δόσεις σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της Μedia Markt, για αγορές συνολικής αξίας 399€ και άνω με τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

 

Για τη μέγιστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, η Media Markt προσφέρει μεγάλο εύρος υπηρεσιών όπως παράδοση, εγκατάσταση απλής και εντοιχιζόμενης συσκευής, παραλαβή της παλιάς προς ανακύκλωση και άλλες.

 

Πλήρης γκάμα λευκών συσκευών, τεχνογνωσία των υπαλλήλων ώστε να κατευθύνουν τον πελάτη στη σωστή επιλογή, χρηματοδότηση άτοκων δόσεων και πλήρες πακέτο υπηρεσιών, συνιστούν μία μοναδική πρόταση αγοράς, που ήρθε για να μείνει!

 

Διαθέσιμη στα 10 καταστήματα του δικτύου και στο www.mediamarkt.gr