Τα καταστήματα «Πλαίσιο» υποδέχονται το νέο BlackBerry Storm, ενα μοντέλο με πρωτοποριακή οθόνη αφής, σχεδιασμένο αποκλειστικά για τη Vodafone.

Blackberry 9500 Storm

Blackberry 9500 Storm

Με υψηλής ανάλυσης οθόνη αφής 3,5”, mobile internet, και πολλαπλές επιλογές πληκτρολογίου που κάνουν τα mail…παιχνιδάκι, το νέο smartphone σας δίνει τώρα τη δυνατότητα να πάρετε τον έλεγχο στα χέρια σας.


• Απίστευτη αίσθηση στα χέρια σας
Η οθόνη αφής τoυ BlackBerry Storm διαθέτει τεχνολογία Click Through, ώστε να νιώθετε την κίνηση της οθόνης όταν πληκτρολογείτε, και να συντάσσετε εύκολα μηνύματα & mail επιλέγοντας ανάμεσα σε 3 είδη πληκτρολογίου, ανάλογα με αυτό που προτιμάτε.

• Απίστευτη δυνατότητα email και μηνυμάτων
Διαθέτει επιπλέον ολοκληρωμένο σύστημα συγχρονισμού μηνυμάτων, για να λαμβάνετε τα e-mail σε πραγματικό χρόνο, να ανοίγετε συνημμένα αρχεία και να απαντάτε στη στιγμή. Περιηγηθείτε στο internet, κάντε chat, μοιραστείτε αρχεία, φωτογραφίες, βίντεο και διασκεδάστε με εφαρμογές social networking, όπως το Facebook.

• Απίστευτη εικόνα στα χέρια σας
Η εκπληκτική wide-screen οθόνη 3,25” παρέχει κρυστάλλινη καθαρότητα, για να απολαμβάνετε εικόνες και video από την ενσωματωμένη κάμερα 3,2MP.


Δείτε από κοντά το νέο μοντέλο και αποκτήστε το με σύνδεση Vodafone στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.plaisio.gr ή σε οποιοδήποτε από τα 23 καταστήματα Πλαίσιο.