To Skroutz ήταν χορηγός στο DEVit Conference 2015 στις 15 Μαϊου, το πρώτο web development συνέδριο στην Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 300.

20150519170456_skroutz_team_devitTo Skroutz στήριξε ως premium χορηγός το DEVit Conference, το πρώτο συνέδριο Web Development στην Ελλάδα που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό βρέθηκαν την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 στο Μακεδονία Palace, για να παρακολουθήσουν τις ομιλίες, να δικτυωθούν, να ανταλλάξουν ιδέες και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και τις καλές πρακτικές του προγραμματισμού.

 

Το DEVit Conference, το οποίο ξεκίνησε ως πρωτοβουλία μιας ομάδας προγραμματιστών και κέρδισε την υποστήριξη των τοπικών τεχνολογικών κοινοτήτων, φιλοξένησε δώδεκα κορυφαίους ομιλητές, όπως οι Christian Heilmann, Mathias Bynens, Jeff Nickoloff και Dr. Heinz Kabutz, οι οποίοι μοιράστηκαν με το κοινό τις εμπειρίες και την οπτική τους στα πιο επίκαιρα θέματα frontend και backend develpment, devOps, security και testing. Τα δύο παράλληλα tracks των παρουσιάσεων με τους ευφάνταστους τίτλους “FairLight” και “Spaceballs” κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, οι οποίοι γέμισαν τις δύο αίθουσες καθ΄ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου.

 

20150519170540_skroutz_crafting_codeΤο Skroutz, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν με αντίστοιχες διοργανώσεις, ήταν και πάλι κοντά στη κοινότητα των developers, χορηγώντας το συνέδριο και συμμετέχοντας ενεργά με αποστολή 11 μελών της ομάδας development του Skroutz, μεταξύ των οποίων και οι Γιώργος Χατζηγεωργίου και Βασίλης Δήμος, δύο εκ των συνιδρυτών της εταιρείας. Όσοι βρέθηκαν στο DEVit είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης προϊόντων και τιμών και παράλληλα οι ενδιαφερόμενοι είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν ευκαιρίες καριέρας στο Skroutz.

 

Το DEVit αποτέλεσε κατά κοινή παραδοχή ένα εξαιρετικά επιτυχημένο ελληνικό συνέδριο προγραμματισμού με διεθνή απήχηση, ενώ η εκδήλωση έκλεισε με ένα εντυπωσιακό after party event και την υπόσχεση των διοργανωτών να επαναληφθεί του χρόνου με ακόμη πιο εντυπωσιακό lineup και μεγαλύτερη συμμετοχή.