Μια εκδήλωση για τις επιχειρησιακές λύσεις της Dell. Το Dell Solutions Tour 2015, ένα πανευρωπαϊκό roadshow τεχνολογίας επισκέπτεται την Αθήνα στις 21 Μαΐου.

FBC49D91BD4D38D7F0F0C82F12A1992DΗ ολοήμερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσιάζοντας τις τεχνολογίες αιχμής, όπως διαμορφώνονται σήμερα, αλλά και τις συναρπαστικές προοπτικές τους, με στόχο να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να πραγματοποιήσουν περισσότερα και να ανταποκριθούν αποτελεσματικότερα στις προκλήσεις τους. Στην εκδήλωση συμμετέχουν στρατηγικοί συνεργάτες της Dell αλλά και ελληνικές εταιρείες που ανήκουν στο δίκτυο συνεργατών Dell PartnerDirect.

 

Ειδικότερα το Dell Solutions Tour 2015 περιλαμβάνει:
-Παρουσιάσεις και συζητήσεις για τις τάσεις στη φορητότητα, το cloud, την ασφάλεια και τις τεχνολογίες big data
-Live demos και παρουσιάσεις των προϊόντων της Dell και συζήτηση με ειδικούς της Dell
-Πλούσια ημερήσια agenda, με θεματολογία που καλύπτει ευρύ φάσμα τομέων και τεχνολογιών και ευκαιρία συμμετοχής των προσκεκλημμένων σε groups ειδικού ενδιαφέροντος
-Γόνιμες συναντήσεις με τους Platinum Χορηγούς Intel και Microsoft καθώς επίσης και άλλους στρατηγικούς συνεργάτες της Dell.

 

Από την πλευρά των εκθετών, πλήθος συνεργατών της Dell θα είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν τις δικές τους λύσεις, βασισμένες στις καινοτομίες της Dell, να μοιραστούν τις εμπειρίες και την τεχνογνωσία τους με τους επισκέπτες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να ανταποκριθούν αποτελεσματικότερα στις προσκλήσεις των συστημάτων ΙΤ, να συμμετέχουν σε γόνιμες συζητήσεις σχετικά με τις τάσεις και τα οφέλη των νέων τεχνολογιών, αλλά και να συζητήσουν σχετικά με έργα που σχεδιάζουν ή βρίσκονται στο στάδιο υλοποίησης.
Η συνύπαρξη εμπειρογνωμόνων στον κλάδο των συστημάτων IT, decision makers, υψηλόβαθμων στελεχών, CxOs, project managers και προμηθευτών λύσεων τεχνολογίας είναι ένα από τα βασικά συστατικά της εξαιρετικής επιτυχίας της σειράς εκδηλώσεων Dell Solutions Tour στην Ευρώπη.

 

Η Αθήνα ανήκει σε ένα δίκτυο 19 πόλεων τις οποίες θα επισκεφθεί φέτος το Dell Solutions Tour 2015. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι σχετικές εκδηλώσεις της Dell αξιολογούνται με εξαιρετικά θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες χάρη στη θεματολογία τους και τις ευκαιρίες για ενημέρωση που προσφέρουν.

 

Συναρπαστικές παρουσιάσεις και εντυπωσιακός εκθεσιακός χώρος λύσεων τεχνολογίας
Παρακολουθώντας την εκδήλωση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην πιο εντυπωσιακή και ολοκληρωμένη έκθεση επιχειρησιακών λύσεων της Dell και των συνεργατών της, αλλά και να ενημερωθούν για τις νεότερες τάσεις του κλάδου, μέσα από μια σειρά από ομιλίες και παρουσιάσεις αναγνωρισμένων ειδικών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

 

Οι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από ειδικούς και συζητήσεις με αναγνωρισμένα στελέχη και decision makers, διαμορφώνουν μια πολύπλευρη ατζέντα, η οποία θα καλύψει όλες τις νέες τεχνολογίες των επιχειρησιακών συστημάτων ΙΤ και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις σήμερα.

 

Στο επίκεντρο των συζητήσεων θα αναπτυχθούν θέματα όπως:
-Το Internet of Things, όπως γίνεται πραγματικότητα, χάρη στη Dell.
-Η απλοποίηση και η διασφάλιση εφαρμογών και υπηρεσιών στο Cloud, μέσω των νέων εργαλείων και υπηρεσιών της Dell Security.
-Οι end-to-end ασφαλείς και διαχειρίσιμες λύσεις για virtual desktop και η μετάβαση σε ένα μοντέρνο data center.
-Τα big data analytics στην πρακτική τους έννοια και οι τρόποι που μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν καλύτερα, αλλά και να προβλέψουν, τις ανάγκες των πελατών της.

 

Τα επιχειρησιακά προϊόντα όπως οι φορητοί υπολογιστές και τα tablet που έχουν σχεδιαστεί για επιχειρήσεις και οι end-to-end λύσεις της Dell, που παρουσιάζονται στο πλαίσιο του Dell Solutions Tour 2015, αποτελούν καρπό της τεχνογνωσίας της Dell, των επενδύσεων της εταιρείας τα τελευταία χρόνια, πάνω στην έρευνα και την ανάπτυξη, αλλά και τη σύναψη συνεργασιών και στρατηγικών συμμαχιών με σημαντικούς συνεργάτες στον χώρο του IT.