Περισσότερη ασφάλεια στις επιχειρήσεις με την καλοκαιρινή προσφορά της ESET Hellas! Στόχος της η διαφύλαξη της ασφάλειας των εταιρειών για πιο πολύ χρόνο.

Eset logo13Η ESET Hellas προσφέρει ακόμη περισσότερη ασφάλεια στα εταιρικά δίκτυα, χαρίζοντας επιπλέον χρόνο προστασίας στις επιχειρήσεις που θα επωφεληθούν της νέας καλοκαιρινής προσφοράς, με ισχύ από 18/5/2015 μέχρι και 30/6/2015.

 

Με στόχο τη διαφύλαξη της επιχειρηματικής ασφάλειας για ακόμη περισσότερο χρόνο, η ESET Hellas δημιούργησε μία προσφορά που επεκτείνει την προστασία, για έξι (6) επιπλέον μήνες με κάθε αγορά νέας άδειας δύο (2) ετών μεταξύ των επιχειρηματικών λύσεων ολοκληρωμένης προστασίας που διαθέτει η εταιρία.

 

Με τις λύσεις της ESET οι επιχειρήσεις μπορούν να κάνουν ακόμη πιο πολλά αφού διατηρούν προστατευμένα τα τερματικά τους με χαρακτηριστικά όπως antivirus και antispyware, για αποδοτική αντιμετώπιση των malware με χαμηλή κατανάλωση πόρων συστήματος, Device Control για να αποτρέπεται η πρόσβαση σε μη εξουσιοδοτημένες συσκευές, HIPS (Host-based Intrusion Prevention System) για αποτελεσματική προστασία του συστήματος, Two-Way Personal Firewall για θωράκιση τερματικών από δικτυακές απειλές, Web Control για πλήρη έλεγχο πρόσβασης web filtering, και τέλος, Antispam για προστασία από ενοχλητικά emails.

 

Οι λύσεις που περιλαμβάνονται στην προσφορά είναι οι: ESET Endpoint Antivirus, ESET Endpoint Security, ESET File Security, ESET Mail Security, ESET Gateway Security, καθώς και τα πακέτα προστασίας ESET σEndpoint Protection Standard, ESET Endpoint Protection Αdvanced, ESET Secure Business και ESET Secure Enterprise. Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές νέων αδειών από 18/5/2015 μέχρι και 30/6/2015 και δεν ισχύει για περιπτώσεις ανανέωσης, αναβάθμισης, ή επέκτασης υφιστάμενων αδειών.