Εάν πληρώνετε το λογαριασμό συμβολαίου Vodafone ή ανανεώνετε το χρόνο ομιλίας σας μεσω PayPal, τότε μπείτε στην κλήρωση για ένα Samsung Galaxy S6 edge.

UntitledΟι συνδρομητές της Vodafone Ελλάδας που χρησιμοποιούν την PayPal για να πληρώσουν τον λογαριασμό συμβολαίου Vodafone ή για να ανανεώνουν τον χρόνο ομιλίας τους στο vodafone.gr ή στο vodafonecu.gr, έχουν τώρα τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε έναν ξεχωριστό διαγωνισμό και να κερδίσουν ένα μοναδικό δώρο.

 

Οι συνδρομητές της Vodafone Ελλάδας που θα χρησιμοποιήσουν PayPal για να εξοφλήσουν τον λογαριασμό τους, ή να ανανεώνουν τον χρόνο ομιλίας τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα vodafone.gr, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα Samsung S6 edge αξίας 899 €.

 

Η μοναδική προϋπόθεση συμμετοχής στον ξεχωριστό αυτό διαγωνισμό είναι να χρησιμοποιήσουν PayPal για τις συναλλαγές τους, τουλάχιστον μία φορά και συμμετέχουν αυτομάτως στην κλήρωση. Πέντε τυχεροί πελάτες της Vodafone, ένας κάθε εβδομάδα, θα κερδίσουν το νέο Samsung S6 edge 32GB.

 

Ο διαγωνισμός ισχύει από 20/05/2015 έως 24/06/2015, οπότε έχετε 36 ημέρες στη διάθεσή σας για να χρησιμοποιήσετε την PayPal και να δοκιμάσετε την τύχη σας, για να κερδίσετε το υπέροχο αυτό δώρο.