Ως CEO ορίζεται ο Αντώνης Μωϋσόγλου μετά από ανακοίνωση της incadea Greece, κορυφαίας εταιρείας που παρέχει λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού.

incadea-plc_1.jpgΗ εταιρεία incadea Greece, μέλος του ομίλου incadea, A Dealertrack Solution, μία εκ των κορυφαίων παρόχων λύσεων επιχειρηματικού λογισμικού και υπηρεσιών στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, ανακοινώνει ότι ο κος Αντώνης Μωϋσόγλου, έχει οριστεί ως νέος Διευθύνων Σύμβουλος.

 

Ο κος Μωϋσόγλου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στις πωλήσεις, στο βιομηχανικό τομέα το 1989. Μετά από μια δεκαετία μετακινήθηκε στο χώρο της λιανικής πώλησης, αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης στην Εμπορική Διεύθυνση των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ για Ελλάδα και εξωτερικό έως το 2010. Τα τελευταία 5 χρόνια διετέλεσε Εμπορικός Διευθυντής του ηλεκτρονικού καταστήματος Getitnow (2 χρόνια) και της αλυσίδας πολυκαταστημάτων PUBLIC (3 χρόνια).

 

Η incadea Greece, από τις πρώτες θυγατρικές εταιρείες του ομίλου incadea, αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο development hub του ομίλου incadea με κύρια αρμοδιότητα την ανάπτυξη κάθετων λύσεων στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.