Η Fnac διοργανώνει διαγωνισμό gaming και προσφέρει πλούσια δώρα στους τρεις καλύτερους παίκτες που θα αναμετρηθούν στο StreetFighter 4.

street-fighter-trophyΤην Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαρτίου, τα καταστήματα της Fnac στο The Mall και τη Γλυφάδα θα υποδεχθούν, στο πιο μαχητικό Trophy όλων των εποχών, τους φίλους του StreetFighter 4, οι οποίοι θα διαγωνιστούν αποδεικνύοντας τις μαχητικές τους ικανότητες.

Ειδικότερα, οι προκριματικοί «αγώνες» θα διεξαχθούν ταυτόχρονα στα δύο καταστήματα την Παρασκευή 27 Μαρτίου από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο 28 Μαρτίου από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, ενώ ο τελικός από τον οποίο θα αναδειχθούν οι νικητές θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα της Fnac στο The Mall το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 5.30 το απόγευμα.

Από την αναμέτρηση αυτή οι τρεις καλύτεροι «μαχητές» θα κερδίσουν, ο πρώτος μια κονσόλα Xbox360 Arcade και ένα παιχνίδι StreetFighter 4, ο δεύτερος ένα παιχνίδι StreetFighter 4 και ένα συλλεκτικό χειριστήριο StreetFighter και ο τρίτος ένα παιχνίδι StreetFighter 4.

Η υποβολή των συμμετοχών ξεκινά στις 10 Μαρτίου στα καταστήματα της Fnac, στο The Mall και τη Γλυφάδα.