Ανακαλύψτε το πιο φθηνό tablet στα Public. Εκεί θα βρείτε το eSTAR Zoom HD DUO 3G με οθόνη 9 ιντσών από 129€ στα… 89€ ή εντελώς δωρεάν με το Wind Triple Play.

eStar-zoom-hd-duo-9-3g-tablet-black--1000-1056081Το οικονομικότερο 3G Tablet με οθόνη 9’’ για γρήγορη και άνετη πλοήγηση, το eSTAR Zoom HD DUO 3G σε μαύρο χρώμα στα Public μόνο με 89€ ή εντελώς δωρεάν με το νέο Wind Triple Play.

 

Εξοπλισμένο με 2 κάμερες για απίστευτες selfies και ενσωματωμένο GPS για να μη χαθείτε όποιον δρόμο κι αν ψάχνετε, το e-STAR Go! Zoom HD Duo 3G διαθέτει μεγάλη οθόνη 9’’ για να απολαμβάνετε βίντεο και ταινίες με ευκολία και απίστευτη ευκρίνεια!

 

Επιπλέον, με την εσωτερική μνήμη των 8GB, θα έχετε την ευκαιρία να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας multimedia αρχεία και εφαρμογές χωρίς περιορισμούς.

 

Το tablet της e-STAR υποστηρίζει και δίκτυα 3G για να είστε μόνιμα online όπου κι αν βρίσκεστε καθώς και λειτουργία τηλεφωνικών κλήσεων.

 

Και μην ξεχνάτε ότι στα Public μπορείτε να βρείτε το απόλυτο Service Pack προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας για να μην ανησυχείτε για τίποτα, αφού μέσα από τη γκάμα υπηρεσιών Safety Net απολαμβάνετε επέκταση εγγύησης.