Τα Solid State Drives με τεχνολογία “SSD now!” παρέχουν την καλύτερη δυνατή απόδοση στα αποθηκευτικά συστήματα FibreCAT CX4.

Fujitsu Siemens FibreCAT CX4

Fujitsu Siemens FibreCAT CX4

Με το SSD now!, η Fujitsu Siemens Computers προσφέρει στις εταιρίες την δυνατότητα εισαγωγής στην τεχνολογία flash-memory σε αποθηκευτικά περιβάλλοντα. Τώρα οι χρήστες μπορούν να κάνουν χρήση των πλεονεκτημάτων της σύγχρονης, ιδιαίτερα αξιόπιστης τεχνολογίας SSD (Solid State Drive) στα αποθηκευτικά συστήματα FibreCAT CX4 με προσιτό κόστος. Επιπρόσθετα, το πακέτο περιλαμβάνει αρκετά white papers από μία πληθώρα σεναρίων εφαρμογών. Η προσφορά είναι σε ισχύ άμεσα απευθείας από την εταιρία ή από τους πιστοποιημένους συνεργάτες της, με τιμές που ξεκινούν από € 4,400. Συμβουλευτικές υπηρεσίες καθώς και υπηρεσίες εφαρμογών και συντήρησης είναι επίσης διαθέσιμες.


«Είμαστε πεπεισμένοι ότι το SSD είναι ήδη μία αναγκαία και σωστή προσθήκη στην προσφορά επιπέδων αποθήκευσης (storage tiers) στα σημερινά επαγγελματικά αποθηκευτικά περιβάλλοντα» είπε ο Dr. Helmut Beck, Αντιπρόεδρος του τομέα Storage της Fujitsu Siemens Computers. «Με το SSD now!, στόχος μας είναι να διευκολύνουμε τους πελάτες μας να ενστερνιστούν αυτή την τεχνολογία. Για αυτό το λόγο, τους υποστηρίζουμε με ολοκληρωμένα προϊόντα καθώς και με επαγγελματικές υπηρεσίες κατά την μετάβαση τους στο νέο αυτό μέσο.»


Χάρη στο υψηλό ρυθμό throughput, τα SSD αποτελούν εξαιρετική επιλογή, ιδιαίτερα για κρίσιμες επιχειρησιακά εφαρμογές με απαιτήσεις ιδιαίτερα υψηλής απόδοσης, όπως η επεξεργασία transaction data και οι βάσεις δεδομένων. Ένα ακόμη πλεονέκτημα είναι ότι τα SSD καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια από τους σκληρούς δίσκους διότι λειτουργούν χωρίς μηχανικά στοιχεία. Τα συστήματα επίσης φέρουν μικρότερο footprint. Σε μία σύγκριση κόστους ανά I/O (Input/Output) λειτουργία, τα SSDs είναι σημαντικά φθηνότερα από τους σκληρούς δίσκους.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.fujitsu-siemens.com/ssd.