Η LG φέρνει στο φως το ασύρματο ηχοσύστημα LG Music Flow που χαρίζει ήχο υψηλής ποιότητας σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας χάρη στις προηγμένες λειτουργίες του.

UntitledΗ LG Electronics παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη νέα σειρά ηχοσυστημάτων LG Music Flow Smart Hi–Fi Audio Wireless Multi – Room, για κρυστάλλινο ήχο και απρόσκοπτη αναπαραγωγή μουσικής σε κάθε δωμάτιο.

 

Η σειρά ηχοσυστημάτων Music Flow της LG διαθέτει προηγμένες λειτουργίες και χαρακτηριστικά για απόδοση ήχου υψηλής ποιότητας, ενώ είναι συμβατή με λειτουργικά Android και iOS, για την αναπαραγωγή μουσικής καθώς και τη δυνατότητα αποστολής της σε φορητές ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές του χρήστη, όπως smartphones, tablets, laptop ή PC.

 

Η σειρά ηχοσυστημάτων LG Music Flow προσφέρει πλέον και δυνατότητα πρόσβασης στο ‘Google Cast’, για ακόμα περισσότερες επιλογές στη μουσική. Επιπλέον, η LG προσφέρει στο χρήστη το δικαίωμα επιστροφής της συσκευής στο κατάστημα αγοράς εντός 30 ημερών, αν δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση ήχου του προϊόντος.

 

LG_H5_StereoΗ σειρά LG Music Flow περιλαμβάνει τα ηχεία Wi-Fi, μοντέλα Η3, Η5 και Η7, και την ηχομπάρα Wi-Fi, μοντέλο HS7, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ανεξάρτητα, είτε συνδεδεμένα με άλλες φορητές συσκευές, μέσω τεχνολογίας δικτύου Dual Band Wi-Fi (2.4/5 GHz), προσφέροντας έτσι μια μοναδική μουσική εμπειρία υψηλής ποιότητας χωρίς διακοπές.

 

Επιπλέον, εκτός από τις συλλογές μουσικής του χρήστη, χάρη στην εφαρμογή ‘All in One Music Player’, τα ηχεία μπορούν να αναπαράγουν ψηφιακή μουσική από διαδικτυακές υπηρεσίες streaming, όπως το Spotify, το Deezer, το Napster και το TuneΙn.

 

Η σειρά LG Music Flow είναι ιδανική για τη δημιουργία ενός προσωπικού, άνετου οικιακού κέντρου ψυχαγωγίας, αφού τα ηχεία μπορούν να συνδυαστούν για να προσφέρουν τη βέλτιστη ακουστική ανάλογα με τη θέση του χρήστη. Τέλος, με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικών αρχείων μέχρι και 24 bit/192 kHz HD, η σειρά LG Music Flow μπορεί να αναπαράγει αρχεία FLAC, WAV, AIFF, Apple Lossless, ενώ ακόμα και αρχεία μεγάλης χωρητικότητας μπορούν να μοιραστούν σε όλο το σπίτι χωρίς διακοπές.