Νέα σεμινάρια θα διεξαχθούν από τη Samsung τη Δευτέρα 18 και  Τρίτη 19 Μαϊου στο χώρο του Innovathens στην Τεχνόπολη. Η δράση γίνεται σε συνεργασία με το British Council.

InnovAthens -  SamsungΗ Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει δύο νέα σεμινάρια σε συνεργασία με το British Council, που θα πραγματοποιηθούν στο ΙNNOVATHENS, τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων.

 

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν τα ακόλουθα σεμινάρια:


Τη Δευτέρα 18 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το workshop με θέμα “Interpersonal Skills”, που εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων “Presentation & Communication skills” σε συνεργασία με το British Council. Στόχος του σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στη βελτίωση των διαπροσωπικών δεξιοτήτων, που σχετίζονται με τον τρόπο που επικοινωνούν και αλληλεπιδρούν με το εργασιακό περιβάλλον τους.

 

Την Τρίτη 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο με θέμα “Educators Skills” και απευθύνεται μόνο σε εκπαιδευτικούς, όλων των ειδικοτήτων, που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις δεξιότητές τους σε τομείς, όπως η διαχείριση του χρόνου, τεχνικές παρουσίασης, τεχνικές επικοινωνίας και δημιουργικότητας. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε βιωματικές δραστηριότητες μάθησης, που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους εξέλιξη.

 

Όλα τα παραπάνω σεμινάρια έχουν συνολική διάρκεια δύο ώρες το καθένα (16.00 – 18.00). Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 

Το σεμινάριο “Interpersonal Skills” προϋποθέτει από τους συμμετέχοντες γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο).

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο link www.samsung.com/gr/innovathens/. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.