Η αλυσίδα «Κωτσόβολος» σας προσκαλεί να επισκεφθείτε το site www.kotsovolos.gr και να παζαρέψετε την τιμή του προϊόντος που σας ενδιαφέρει σε πραγματικό χρόνο!

kotsovolosΗ νέα μοναδική υπηρεσία της «Κωτσόβολος», το ηλεκτρονικό «Bazaar», σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το προϊόν που επιθυμείτε και να διαπραγματευτείτε με τον ηλεκτρονικό εκπρόσωπο της εταιρείας την τελική τιμή του!

Πιο συγκεκριμένα, στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ο καταναλωτής θα βρει ένα μεγάλο αριθμό προϊόντων στα οποία έχει το δικαίωμα να παζαρέψει την τιμή τους επί τόπου και σε πραγματικό χρόνο. Τα προϊόντα αυτά ο καταναλωτής μπορεί να τα αναγνωρίσει από την σχετική σήμανση που φέρουν δίπλα στην περιγραφή τους.

Ο «Ηλεκτρονικός εκπρόσωπος» της εταιρίας θα καλωσορίσει τον αγοραστή και θα του ζητήσει μια προτεινόμενη τιμή που επιθυμεί να αγοράσει το επιλεγμένο προϊόν. Ο πωλητής στην συνέχεια θα αντιπροτείνει μια νέα τιμή ή εάν χρειαστεί θα «συμβουλέψει» τον αγοραστή προς το συμφέρον του. Το παζάρι αυτό θα συνεχιστεί μέχρι να συμφωνηθεί και να γίνει αποδεκτή η τελική τιμή πώλησης.


Με εγγραφή στο ηλεκτρονικό Bazaar της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ μπορείτε να αποκτήσετε το προϊόν που επιθυμείτε, με δωρεάν παράδοση στον χώρο σας, ανεξαρτήτως ποσού αγοράς.


Ο κ. Στράτης Κώστας, Εμπορικός Διευθυντής της ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, δήλωσε: «Πραγματικά είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ προσφέρει στους καταναλωτές αυτή τη νέα μοναδική υπηρεσία του ηλεκτρονικού «Bazaar» η οποία είναι πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα. Είναι δέσμευση μας να ενεργούμε προς όφελος του καταναλωτή με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτουν ποιότητα και καλύτερες τιμές. Έχοντας μπει στην εποχή της διαδικτυακής επικοινωνίας η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, για ακόμα μια φορά πρωτοπορεί, μετατρέποντας έτσι τις ηλεκτρονικές αγορές των καταναλωτών σε μία ευχάριστη διαδικασία με πραγματικό ελάχιστο χρόνο».