Περίπου 6.000 θεατές φωτογραφήθηκαν με τον Darth Vader, γεγονός που αποδεικνύει την πρωτοφανή συμμετοχή μικρών και μεγάλων στο Nova Star Wars Event.

Nova Star Wars Event 4Η πύλη του διαστήματος άνοιξε το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαΐου και υποδέχτηκε περισσότερους από 6.000 γαλαξιακούς επισκέπτες. Μετά την απόβαση στο κέντρο της Αθήνας, ο Darth Vader με τη συνοδεία των Storm Troopers συνέχισε την επέλαση του και στο εμπορικό κέντρο Smart Park στα Σπάτα.

 

Εκεί όμως τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς ο πλανήτης Αττική είχε στείλει τους καλύτερους υποψήφιους του για να εκπαιδευθούν από Τζεντάι στην τέχνη του φωτόσπαθου. Δεν έλειψαν όμως και οι οπαδοί του Σκοτεινού Άρχοντα που τον πλαισίωσαν, έτοιμοι να πολεμήσουν ενάντια στην «Επαναστατική συμμαχία των ιπποτών Τζεντάι».

 

Στο μοναδικό Nova Star Wars Event, που διοργάνωσαν τα κανάλια Novacinema, περισσότεροι από 6.000 θεατές επισκέφθηκαν το εμπορικό πάρκο, για να θαυμάσουν και να φωτογραφηθούν με τον «Σκοτεινό Άρχοντα», αλλά και με τους Storm Troopers που τον συνόδευαν, ανεβάζοντας την εμπειρία τους στο #NovaStarWars.

 

Nova Star Wars Event 2Η εντυπωσιακή πύλη των Star Wars άνοιξε για να υποδεχθεί τους θαυμαστές των διάσημων ταινιών επιστημονικής φαντασίας, οι οποίοι απόλαυσαν μαθήματα jedi και μέσα από ειδική εκπαίδευση, κατάφεραν να γίνουν masters του φωτόσπαθου. Μικροί και μεγάλοι έκαναν επίσης body tattoo με τα εμβλήματα της «Επαναστατικής συμμαχίας των ιπποτών Jeti» και των «Ακολούθων της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας» του Darth Vader.

 

Ο συναρπαστικός κόσμος των ταινιών που δημιούργησε ο Τζορτζ Λούκας θα βρίσκεται όλο το Μάιο στην οθόνη του καναλιού Nova Star Wars HD. Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα απολαμβάνουν τους αγαπημένους ήρωες και θα παρακολουθούν παράλληλα και ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ με σπάνιο και πλούσιο αρχειακό υλικό, συνεντεύξεις με τους δημιουργούς, αλλά και με σκηνοθέτες, ακαδημαϊκούς και δημοσιογράφους που μιλούν για το απόλυτο κινηματογραφικό έπος.