Η προσφορά της Olympus για το καλοκαίρι (από 12 Μαϊου έως 31 Αυγούστου) επιβραβεύει με 150€ όσους αποφασίσουν να αυξήσουν τη γκάμα τους σε OM-D και PEN.

image001Οι ιδιοκτήτες μηχανών OM-D και PEN έχουν μία μοναδική δυνατότητα να αυξήσουν τη γκάμα τους σε φακούς πιο οικονομικά, μέσα από μία σειρά εξειδικευμένων φακών M.ZUIKO DIGITAL. Από τις 12 Μαΐου μέχρι τις 31 Αυγούστου, όποιος αγοράζει έναν από τους 4 φακούς Micro Four Thirds M.ZUIKO DIGITAL θα λάβει 150€ στο λογαριασμό του, για ένα πιο ευχάριστο καλοκαίρι γεμμάτο δημιουργική φωτογραφία.

Για όσους δεν έχουν μπει ακόμα στο μαγικό κόσμο της OM-D, η Olympus δίνει μία μοναδική ευκαιρία περιλαμβάνοντας μόνο σε λίγες χώρες (ανάμεσά τους και την Ελλάδα) στην προσφορά και την πολυβραβευμένη OM-D E-M10. Οι φακοί που συμμετέχουν σε αυτή την προώθηση και οι όροι που απαιτούνται για την επιστροφή χρημάτων αναφέρονται στη σελίδα Olympus Summer Special.

 

Ο διευθυντής πωλήσεων της Olympus Europa Miguel Jodra επεσήμανε ότι η καλοκαιρινή προσφορά είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φωτογράφους που προτιμούν την Olympus – επαγγελματίες και ερασιτέχνες – που έχουν ανακαλύψει τις δυνατότητες των τόσο ευέλικτων και εύκολων στη μεταφορά φωτογραφικών μηχανών OM-D και PEN. “Από τότε που λανσάραμε το πρώτο μοντέλο OM-D – το OM-D E-M5 – τρία χρόνια πριν, όλο και περισσότεροι φωτογράφοι έχουν εκτιμήσει τα πλεονεκτήματα της συμπαγούς και ελαφριάς αυτής μηχανής” είπε ο Jodra.

“Κάθε νέος φακός προσθέτει δυνατότητες στις λήψεις που μπορεί κανείς να πάρει. Όσοι μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά, θα λάβουν πίσω χρήματα μέσα στο καλοκαίρι, και θα έχουν και τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μία σειρά από εικόνες που μέχρι σήμερα δεν μπορούσαν.”, συνεχίζει ο ίδιος.

 

Τέσσερις εξειδικευμένοι φακοί:

 

M.ZUIKO DIGITAL 45mm 1:1.8 prime lens

Ένας φακός με γρήγορο διάφραγμα και ταχύτατη εστίαση, πανέμορφο μεταλλικό φινίρισμα ο οποίος είναι και σχετικά οικονομικός. Ιδανικός για βιντεοσκόπηση και πορτραίτα, με καλλιτεχνικές αντιθέσεις και bokeh.

 

M.ZUIKO DIGITAL ED 9-18mm 1:4.0-5.6 υπερ-ευρυγώνιος zoom

Υπερ-ευρυγώνιος αλλά και υπερ-ελαφρύς (155g) και υπερ-μικροσκοπικός (49,5mm) χάρης στον εισελκόμενο μηχανισμό. Η μίνιμουμ απόσταση από το τέλος του φακού μέχρι το αντικείμενο είναι μόλις 25cm.

 

M.ZUIKO DIGITAL ED 75-300mm 1:4.8-6.7 II σούπερ τηλεφακός zoom

Εξαιρετικά μικρός και ελαφρύς, με διακύμανση zoom 150-600mm σε μηχανές φιλμ 35. Προσφέρει όχι μόνο εντυπωσιακά close-ups σε πολύ μακρινά θέματα, αλλά ο αθόρυβος βιδωτός μηχανισμός του τον κάνει ιδανικό και για βίντεο.

 

M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150mm 1:4.0-5.6 II φακός zoom για όλες τις χρήσεις

Αν έχετε τη δυνατότητα να διαθέτετε μόνο έναν φακό, την ευελιξία του πολυμήχανου αυτού φακού δεν την έχει ξεπεράσει κανείς. Είναι μικρός, λαφρύς, ανθεκτικός σε σκόνη, νερό και ψύχος, και έχει ένα πανίσχυρο 10.7x zoom. Επίσης διαθέτει την επαναστατική προστατευτική επικάλυψη ZERO** που αντιμετωπίζει τα διπλά είδωλα και τις αναλαμπές όταν βρίσκεστε απέναντι από το φως. Καλύψτε όλες σας τις ανάγκες, από πορτραίτα μέχρι zoom, χωρίς να αλλάζετε φακό.

 

Μπείτε στον κόσμο της OM-D με τη φωτογραφική μηχανή E-M10

Αυτή η πολυβραβευμένη και εξαιρετική φωτογραφική μηχανή που η retro εμφάνισή της θυμίζει την κλασσική OM-1, διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες για να εμπνεύσει δημιουργική ψηφιακή φωτογράφηση.