Ο τρόπος των ninja!

Ο Naruto και οι φίλοι του έρχονται στο Playstation 2 για να σας ξεσηκώσουν με τα καινούρια τους κόλπα.

Ultimate Ninja 2Υπάρχουν δύο ιδεολογίες που ενώνουν όλους τους ninja: ο πόνος και η υπομονή. Θα χρειαστεί να βιώσετε και τα δύο, ώστε να καταλάβετε ότι το να γίνεις top ninja χρειάζεται σκληρή δουλειά! Το Ultimate Ninja είναι βασισμένο στην ομώνυμη σειρά anime και ξεδιπλώνει την ιστορία του νεαρού ninja, Naruto, στον αγώνα του να γίνει ο καλύτερος και να προστατέψει το χωριό του από εχθρούς. Καθώς το σενάριο εκτυλίσσεται στο Ultimate Road, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ξεκλειδώσει και τους 32 χαρακτήρες καθένας από τους οποίους έχει το ξεχωριστό του στυλ μάχης, αμφίεση, φωνή και animation. Το fighting style του παιχνιδιού είναι αρκετά εύκολο αλλά και από την άλλη περίπλοκο αφού ο συνδυασμός κουμπιών παραδίδει διαφορετικές κινήσεις.

Όμως, οι επιλογές του gameplay δεν σταματούν στο Ultimate Road. Στην επιλογή Duel, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να παλέψει ενάντια στον υπολογιστή ή κάποιον συμπαίκτη, επιλέγοντας έναν από τους χαρακτήρες, σε μία από τις 16 διαφορετικές αρένες. Στο Irukas Training σας δίνετε η ευκαιρία να δουλέψετε τις κινήσεις σας στο Tanzaku Market μπορείτε να ξοδέψετε όλα τα Ryo (χρήματα) που κερδίσατε με κόπο στο Ultimate Road, σε πράγματα όπως δεκάδες φιγούρες, βίντεο, μουσικά κομμάτια και info cards, τα οποία μπορείτε μετά να απολαύσετε στο Narutos House.

Σχετικά με την εμφάνιση, το παιχνίδι παραδίδει υπέροχα γραφικά, προσπαθώντας να μεταφέρει τη ατμόσφαιρα της σειράς anime, ενώ τα εντυπωσιακά 3D backgrounds δημιουργούν μια πρωτόγνωρη αίσθηση και ταξιδεύουν τον παίχτη σε μια διαφορετική «καρτουνίστικη» διάσταση.Η δράση αλλά και η πλοκή του Ultimate Ninja θα σας κρατήσουν σε εγρήγορση, δίνοντας σας την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τη ζωή του νεαρού ninja και τη βελτίωσή του με κάθε προσπάθεια.

Σύστημα

PS2

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΓΡΑΦΙΚΑ: 9

ΗΧΟΣ: 8

GAMEPLAY: 8

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ: 8,5

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 8,5

ΔΙΑΘΕΣΗ

Atari