Η Samsung Electronics Hellas και ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, για τη διάθεση της εφαρμογής “Mega” στις Samsung Smart TVs.

Samsung Smart TV - MEGA (2)Ενημέρωση και ψυχαγωγία με καινοτόμες υπηρεσίες! Η νέα εφαρμογή προσφέρει πρόσβαση σε συνεχείς ενημερώσεις από τα Mega Γεγονότα και στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Mega. Οι τηλεθεατές μπορούν εύκολα να επιλέξουν και να παρακολουθήσουν την πλήρη ειδησεογραφία, καθώς και ενημερωτικές εκπομπές, όπως Κοινωνία Ώρα Mega, Ανατροπή και Mega Σαββατοκύριακο.

 

Δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, όπως η Δικαίωση, η Μάνα X Ουρανού και το Κάτω Παρτάλι είναι διαθέσιμες μαζί με πολλές άλλες ακόμα. Πρωινές και άλλες ψυχαγωγικές εκπομπές από το πρόγραμμα του Mega όπως Mega με μία, Ιστορίες από τη Λίστα, Joy, αποτελούν επίσης μέρος του περιεχομένου, που εμπλουτίζεται σε τακτική βάση.

 

Samsung Smart TV - MEGA (1)Ο κ. Γιώργος Τσαούσης, Director Consumer Electronics της Samsung Electronics Hellas, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε το MEGA στην οικογένεια των Samsung Smart TV Apps. Η συνεργασία μας με έναν από τους πρώτους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας και ενημέρωσης στους κατόχους των Samsung Smart TVs. Στόχος μας είναι να φέρουμε συνεχώς καινοτόμες λύσεις με αξία για τους συνεργάτες μας και πιο υψηλής ποιότητας περιεχόμενο για τους τηλεθεατές».

 

Σύμφωνα με το Mega, «Η διάθεση της εφαρμογής του σταθμού στη Samsung Smart TV εντάσσεται στη ψηφιακή μας στρατηγική, που έχει στόχο να προσφέρει ενημέρωση και ψυχαγωγία στους τηλεθεατές του Mega, μέσα από ένα ευρύ φάσμα συνδεδεμένων συσκευών και ψηφιακών πλατφορμών».

 

Η εφαρμογή του Mega είναι διαθέσιμη για τα μοντέλα Samsung Smart TV 2011-2015 μέσω του Samsung Apps.