Η Intel επεκτείνει τις προτάσεις της για την αποθήκευση στο data center μέσω της σειράς των δίσκων SSD Intel SSD DC S3510 που προσφέρουν ενεργειακή απόδοση.

clickH Intel ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της σειράς των δίσκων SSD Intel SSD DC S3510 για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των data center για αποθηκευτικά συστήματα υψηλής απόδοσης και υψηλής χωρητικότητας.

Η σειρά DC S3510, επεκτείνει την οικογένεια των Intel SSD για data center, την πρώτη επιλογή σε SATA SSD σύμφωνα με την Forward Insights, ενώ προσφέρει πλεονεκτήματα κόστους και ενεργειακής απόδοσης σε σχέση με τους συμβατικούς σκληρούς δίσκους, παρέχοντας διασφαλισμένο επίπεδο επιδόσεων και υψηλή αξιοπιστία.

 

Απευθύνεται ιδανικά σε εφαρμογές απαιτητικές στην ανάγνωση δεδομένων ή σε περιβάλλοντα που χρησιμοποιούν τεχνολογίες virtualization στο cloud ή σε τοπικά datacenter όπως οι web servers, οι βάσεις δεδομένων και οι εφαρμογές analytics.

Η Intel και η VMware ανέπτυξαν την πρώτη υλοποίηση virtual SAN στον κλάδο, με 32 κόμβους αμιγώς flash αποθήκευσης με τεχνολογία NVM Express για να επιδείξουν πως οι επιχειρησιακοί πελάτες μπορούν να αξιοποιήσουν την σχετική τεχνολογία με προσιτό κόστος.