Το κορυφαίο 4G+ smartphone LG G4 έρχεται στις 4 Ιουνίου από την Cosmote! Εντυπωσιάζει με το δέρμα στο πίσω κάλυμμα, τον εξαπύρηνο επεξεργαστή και την οθόνη 5,5”.

lgΤο νέο LG G4, ένα ακόμη υψηλής ποιότητας 4G+ Smartphone με κορυφαίες επιδόσεις, φέρνει στους πελάτες της η Cosmote στις 4 Ιουνίου, για να μπορούν να σερφάρουν στο internet με τις ταχύτητες του 4G+ δικτύου της.

 

Η χειροποίητη κατασκευή από αυθεντικό δέρμα στο πίσω κάλυμμα και τα προηγμένα χαρακτηριστικά του κάνουν το LG G4 να ξεχωρίζει. Διαθέτει μεγάλη οθόνη αφής IPS Quantum 5,5 ιντσών με ελαφριά καμπυλότητα που παράγει ζωντανές εικόνες υψηλής αντίθεσης, με αυθεντικά χρώματα που τις κάνουν απίστευτα αληθινές, γρήγορο εξαπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808 και λειτουργικό σύστημα Android Lollipop 5.1.

 

Στα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG G4 συγκαταλέγεται και η κάμερα 16MP, με φακό F1.8 που δίνει κατά 80% περισσότερο φως στον αισθητήρα, καταγράφει τα χρώματα με ακρίβεια, ενώ η λειτουργία “Manual Mode” είναι ιδανική για επαγγελματικές φωτογραφήσεις. Επίσης, έχει εμπρόσθια κάμερα 8MP για καλύτερες selfies, αποσπώμενη μπαταρία υψηλής απόδοσης που διαρκεί περισσότερο, ενώ η συσκευή υποστηρίζει και την τεχνολογία HD Voice για κλήσεις με κρυστάλλινο ήχο, ακόμη και όταν έχει θόρυβο.

 

Με το LG G4 η Cosmote συνεχίζει να εμπλουτίζει την γκάμα των 4G+ Smartphones που διαθέτει, βελτιώνοντας την εμπειρία των πελατών της στο Mobile Internet. Η τεχνολογία 4G+, που η Cosmote έφερε στην Ελλάδα ήδη από τις αρχές του έτους, παρέχει πλοήγηση στο Internet με ταχύτητες έως 300Mbps. Η Cosmote διαθέτει το 4G+ σε περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας, ενώ προχωρά με ταχείς ρυθμούς την επέκταση του δικτύου σε όλη την Ελλάδα.