Το Corallia θα συνοδεύσει τέσσερις από τις πιο καινοτόμες ελληνικές επιχειρήσεις στο TAU Innovation Week που διεξάγεται στο Tel Aviv, εως τις 10 Μαϊου.

corallia_logoΤο Corallia, με την υποστήριξη της Ισραηλινής Πρεσβείας στην Αθήνα και το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου του Tel Aviv StarTAU, εντείνει τις δράσεις διασύνδεσης της Ελληνικής και Ισραηλινής startup σκηνής και θα συνοδεύσει τέσσερις από τις πιο καινοτόμες ελληνικές επιχειρήσεις στη φετινή διεθνή εβδομάδα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, TAU Innovation Week, που διεξάγεται στο Tel Aviv, 7-10 Μαΐου.

 

H ελληνική αποστολή αποτελείται από τις εταιρείες Owiwi, Simple Apps, Meazon, Irida Labs, μέλη των gi, mi και si clusters, που θα διαγωνιστούν στο Tel Aviv Startup Challenge, θα εκθέσουν τα προϊόντα τους στο Startup Avenue σε ένα ειδικά διαμορφωμένο Ελληνικό περίπτερο, θα παρακολουθήσουν πρακτικά σεμινάρια από διεθνούς εμβέλειας ομιλητές και θα συναντήσουν επενδυτές και εν δυνάμει πελάτες προς αναζήτηση επενδύσεων.

 

Το Corallia έχει, επίσης, προγραμματίσει σημαντικές συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη στο Ισραήλ για να προβάλει το ελληνικό οικοσύστημα καινοτομίας για να διαμορφωθεί η βάση για μελλοντικές συνεργασίες και επενδύσεις στη χώρα μας. Σημειώνεται ότι έχουν ήδη ολοκληρωθεί δύο σημαντικές στρατηγικές επενδύσεις από Ισραηλινές εταιρείες σε ελληνικές startups (Elxys Innovations, Antcor) του mi-Cluster.

 

Η ελληνική αποστολή διοργανώνεται έπειτα από την επίσκεψη του Ισραηλινού γκουρού Oren Simanian, ιδρυτή του StartTAU, στα ΙnnoΗubs που διαχειρίζεται το Corallia σε Αθήνα και Πάτρα πριν από μερικές εβδομάδες.

 

Η εβδομάδα TAU Innovation Week αποτελεί μια πρωτοβουλία του StarTAU και του Γραφείου Διάδοσης Τεχνολογίας του Ράμοτ. Βασικό πυρήνα των εκδηλώσεων αποτελεί το συνέδριο που απευθύνεται στο διεθνές start-up οικοσύστημα με εκπροσώπους επιχειρήσεων, επενδυτών, ακαδημαϊκών και ερευνητικών οργανισμών. Τις εργασίες του TAU Innovation Conference αναμένεται να παρακολουθήσουν πάνω από 3.500 σύνεδροι.