Η AMD και η Sapphire επιδεικνύουν την δυναμική των γραφικών της AMD FireProTM στα ΗΜΙ. Πρόκειται για πλήρως πιστοποιημένες κάρτες γραφικών.

AMD-FireProΤο line-up των καρτών γραφικών της AMD desktop workstation FirePro διαθέτει ισχυρή αρχιτεκτονική και τεχνολογίες επόμενης γενιάς για την αποτελεσματική εξισορρόπηση τρισδιάστατου φόρτου εργασίας, χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την εξαιρετική οπτική ποιότητα, τις ανταποκρίσεις εφαρμογών και την υπολογιστική απόδοση που χρειάζονται οι επαγγελματίες CAD / CAE και Media & Entertainment.

Οι κάρτες γραφικών AMD FirePro και οι drivers είναι πλήρως καταρτισμένοι και πιστοποιημένοι για όλα τα μεγάλα λογισμικά επαγγελματικών εφαρμογών.

 

Το line up της κάρτας γραφικών AMD FirePro περιλαμβάνει λύσεις multi-display για επαγγελματίες multitaskers. Όταν η παραγωγικότητα βασίζεται σε multitasking με χρήση αρκετών οθόνων, η βέλτιστη απόδοση work station μπορεί να πραγματοποιηθεί με ένα χαμηλό προφίλ, υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Πλήρης συμβατότητα με VGA, DVI και τεχνολογίες DisplayPort ™ κάνει για εύκολη διαμόρφωση της επιφάνειας εργασίας.

 

Για τις μεγάλες συστοιχίες οθόνων, η τεχνολογία από της AMD Eyefinity επιτρέπει μέχρι και έξι οθόνες να οδηγούνται με μία μόνο κάρτα γραφικών χτισμένη με την συναρπαστική τεχνολογία multi-display. Αυτό μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω με τη χρήση πολλαπλών καρτών οι οποίες μπορούν να συγχρονίζονται για να παρέχουν μαζική διαμορφώσεις οθόνη.

 

Εκτός από τα προϊόντα Workstation, η σειρά AMD FirePro περιλαμβάνει και τις ισχυρές κάρτες σέρβερ AMD GPUs για HPC, Virtualization και Cloud Gaming. Οι κάρτες σέρβερ AMD FirePro S-Series και οι κάρτες γραφικών AMD Radeon Sky είναι ειδικά σχεδιασμένες να διαχειρίζονται τις πιο επίπονες απαιτήσεις απόδοσης των κέντρων δεδομένων του σήμερα, των cloud gaming τους, απομακρυσμένους σταθμούς εργασίας, τα εικονικά περιβάλλοντα, και πολλά άλλα.