Τώρα μπορείτε να κάνετε online παραγγελίες, πληρώνοντας με πιστωτικές κάρτες ή μέσω PayPal. Το ClickDelivery.gr εγκαινιάζει αυτή τη δυνατότητα στο δίκτυό του που περιλαμβάνει 3000 καταστήματα.

ClickDelivery.gr_-730x603To ClickDelivery.gr, το site που ξεκίνησε πρώτο το online delivery με πανελλαδική παρουσία, μέσα από ένα δίκτυο 3000 καταστημάτων, εγκαινιάζει σήμερα μία νέα υπηρεσία πληρωμής των online παραγγελιών μέσω Paypal, αλλά και όλων των γνωστών πιστωτικών/χρεωστικών καρτών (Visa, Mastercard κ.λ.π.). Η νέα αυτή υπηρεσία πληρωμών είναι άμεσα διαθέσιμη μέσα από το ClickDelivery.gr

 

Ο πελάτης ολοκληρώνει την παραγγελία του online σε όλα τα επίπεδα, εξοφλώντας την άμεσα μέσω διαδικτύου από τον υπολογιστή του ή και από το κινητό του τηλέφωνο μέσω των εφαρμογών του ClickDelivery.gr, γρήγορα και με ασφάλεια. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο πληρωμής, αλλά και να δει τα καταστήματα που δέχονται πληρωμή μέσω Paypal ή πιστωτικών καρτών, μόλις εισάγει τη διεύθυνσή του. Να σημειώσουμε ότι παραμένει και ο παραδοσιακός τρόπος πληρωμής της παραγγελίας με μετρητά κατά την παράδοση.

 

Tο ClickDelivery.gr «φροντίζει» για κάθε περίσταση που περιλαμβάνει φαγητό, καφέ ή γλυκό! Στο σπίτι ή στο γραφείο, καθημερινά, στις γιορτές, στα πάρτι, στα γενέθλια ή σε οικογενειακές συνευρέσεις, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, με φίλους ή και μόνοι, το ClickDelivery.gr, παρέχει πολλές επιλογές για να ικανοποιήσει τις γαστριμαργικές σας επιθυμίες, από νωρίς το πρωί μέχρι και πολύ αργά το βράδυ.

 

Έξυπνα, εύκολα και γρήγορα, με λίγα μόλις κλικ. Οι έντυποι κατάλογοι και οι τηλεφωνικές παραγγελίες αποτελούν παρελθόν, αφού περιορίζουν την γκάμα των επιλογών σας ως προς την ποικιλία και σας επιβαρύνουν τη τσέπη. Κάντε εξ ολοκλήρου online τις παραγγελίες σας, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!

 

Κατεβάστε τώρα την εφαρμογή στο κινητό σας, ή μπείτε στο ClickDelivery.gr και επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές καθημερινές προσφορές!