Η Globo διακρίθηκε στα Info Security 2015 Global Excellence Awards. Η πλατφόρμα GO!Enterprise ξεχώρισε στις κατηγορίες ‘Wireless, Mobile or Portable Security’ και ‘Best Deployment and Case Study’.

Paul DePondΗ GLOBO, διεθνής πάροχος λύσεων Enterprise Mobility και επιχειρηματικών εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας, ανακοινώνει την αναγνώρισή της στα πιο σημαντικά βραβεία της βιομηχανίας information security, στα Info Security 2015 Global Excellence Awards, με την πρωτοποριακή πλατφόρμα GO!Enterprise.

 

Στο πλαίσιο της 11ης διοργάνωσης των βραβείων του Info Security Products Guide, η κορυφαία ερευνητική και συμβουλευτική ομάδα σε θέματα information security αναγνώρισε την Mobile Device Management (MDM) πλατφόρμα της Globo στην κατηγορία των καλύτερων και πιο καινοτόμων προϊόντων σε θέματα ασφαλείας ασύρματων, κινητών ή φορητών συσκευών, απονέμοντάς της το αργυρό βραβείο.

 

Επιπλέον, η χρήση της λύσης GO!Enterprise MDM και GO!Enterprise Office με στόχο τον περιορισμό των γραφειοκρατικών διαδικασιών, την αύξηση της αποδοτικότητας και την προστασία εμπιστευτικών ιατρικών δεδομένων στον οργανισμό CenClear – ενός ΜΚΟ που προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης παιδιών σε επαρχιακές περιοχές – έλαβε επίσης την αναγνώριση των κριτών και το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία για τις πιο αξιόλογες εφαρμογές υπηρεσιών information security.

 

Κατά την ανακοίνωση της διπλής αυτής επιτυχίας, ο κ. Κωστής Παπαδημητρακόπουλος, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της GLOBO, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τα δύο βραβεία που λάβαμε στο πλαίσιο μίας τόσο αξιόλογης διοργάνωσης σε θέματα information security. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι από την πρώτη μας κιόλας συμμετοχή λάβαμε δύο διακρίσεις οι οποίες αποτελούν περίτρανη απόδειξη της δυναμικής των λύσεων της GLOBO και της συντονισμένης προσπάθειας όλης της ομάδας. Σε λιγότερα από δύο χρόνια έχουμε εδραιώσει την παρουσία μας στις Ηνωμένες Πολιτείες και τώρα ήδη αναγνωριζόμαστε ανάμεσα στους ηγέτες της τεχνολογίας.»

 

Περισσότεροι από 50 έμπειροι κριτές σε θέματα information security ασχολούνται με τη διοργάνωση των Global Excellence Awards, τα οποία προσελκύουν εκατοντάδες συμμετοχές κάθε χρόνο. Οι νικητές ανακοινώθηκαν σε μία ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο προ ολίγων ημερών.

 

Η λύση GO!Enterprise MDM προσφέρει σε πραγματικό χρόνο παρακολούθηση και έλεγχο σε πλήθος κινητών συσκευών που είναι ασύρματα συνδεδεμένες στα δίκτυα μικρών ή μεγάλων οργανισμών, υπηρεσίες cloud ή servers, ανεξάρτητα από λειτουργικά συστήματα ή παρόχους. Το GO!Enterprise Office προσφέρει ένα χωριστό, ασφαλές περιβάλλον εργασίας για πρόσβαση σε εφαρμογές, αρχεία, δεδομένα, email, ημερολόγια κτλ από τους εργαζόμενους. Τα GO!Enterprise MDM και GO!Enterprise Office αποτελούν λύσεις της πλατφόρμας GO!Enterpise.