H Wind διεξάγει online διαγωνισμό μέσω Facebook για όλους τους φίλους της, καλώντας τους να συμμετέχουν σε διαγωνισμό με δώρο ένα Samsung Galaxy S6 Edge. Οι χρήστες αρκεί να απαντήσουν απλά ένα quiz γνώσεων.

UntitledΜε αφορμή την κυκλοφορία του νέου Smartphone Samsung Galaxy S6 Εdge η Wind διεξάγει έναν μεγάλο online διαγωνισμό μέσα από το Facebook όχι μόνο για τους συνδρομητές αλλά και για όλους τους φίλους της.


Το νέο app στην σελίδα της Wind στο Facebook (https://www.facebook.com/WindHellas?fref=ts) που είναι εμπνευσμένο από τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της νέας συσκευής με βασικό χαρακτηριστικό τη διπλή κυρτή της οθόνη, καλεί τους χρήστες ν’ απαντήσουν σ’ ένα quiz γνώσεων σχετικά με το που βρίσκονται γνωστές «κορυφές» του κόσμου.


Με αυτό τον διασκεδαστικό τρόπο, μέχρι τις 18 Μαΐου 2015, οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να μπουν στην κλήρωση για ένα Samsung Galaxy S6 edge.


Όσοι, όμως δεν κληρωθούν το νέο Samsung Galaxy S6 Εdge μπορούν να το αποκτήσουν με το απόλυτο συμβόλαιο W στην τιμή των 362€ και δώρο 2GB/μήνα για 2 χρόνια.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το: www.windcompetition.gr.