Η BSI ανακοίνωσε τη διάθεση της νέας online υπηρεσίας αυτοματοποιημένης σύλληψης δεδομένων και δεικτοδότησης ψηφιοποιημένων εγγράφων, Scan2Web, από τις 28/2, στο www.scan2web.gr

bsiΤο Scan2Web δίνει την δυνατότητα αυτοματοποιημένης σύλληψης δεδομένων και δεικτοδότησης ψηφιοποιημένων εγγράφων με πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο. Έτσι οι χρήστες δεν ασχολούνται πλέον με τις χρονοβόρες διαδικασίες εισαγωγής δεδομένων και έχουν την δυνατότητα να μετατρέψουν μεγάλους όγκους εγγράφων σε ένα ευέλικτο ψηφιακό αρχείο, χωρίς να δεσμεύουν ανθρώπινους και υλικούς πόρους.

Η χρήση της υπηρεσίας είναι εύκολη και γρήγορη. Αρκούν μόνο λίγα απλά βήματα:

1. Επιλογή και σάρωση εγγράφων με ομοειδή διάρθρωση (πχ. τιμολόγια, δελτία αποστολής, επιταγές, τυποποιημένα έγγραφα με barcode κλπ.).

2. Ορισμός «πατρόν», δηλ. καθορισμός περιοχής σελίδας από την οποία απαιτείται ανάκτηση συγκεκριμένων δεδομένων (πχ. όνομα πελάτη, κόστος, ημερομηνία, barcode, κλπ).

3. Εγγραφή στην υπηρεσία και απόκτηση δυνατότητας download της εφαρμογής eDocCaptureDesigner της BSI, με την οποία δημιουργείται το κατάλληλο «πατρόν» ανάκτησης δεδομένων.

4. Αγορά πόντων (credits) για την δημιουργία και εκκίνηση μίας νέας εργασίας ανάκτησης δεδομένων.

5. Μετάβαση στην προσωπική ιστοσελίδα για την παραλαβή των δεδομένων που ανακτήθηκαν ανά σελίδα εγγράφου.

H BSI ιδρύθηκε το 1993 από τον Κο Νίκο Βεζυργιάννη και έχει εξελιχθεί στον πλέον εξειδικευμένο παραγωγό και προμηθευτή προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών Document Scanning, Digital Document Imaging & Management, και Μultimedia Imaging. Η εταιρία παράγει την σειρά προϊόντων λογισμικού ψηφιοποίησης και διαχείρισης εγγράφων eDocXL και είναι ο βασικός διανομέας των εταιριών Fujitsu Italia, Epson, BenQ και Microtek.

Επιπλέον το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρίας, έχει παράγει σημαντικό έργο στους τομείς document capture & management, e-business, e-learning, ασύρματων τεχνολογιών, καθώς και τεχνολογιών διαχείρισης και επεξεργασίας περιεχομένου, συμμετέχοντας σε σημαντικά ερευνητικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (IST, κλπ.) και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας & Τεχνολογίας (ΕΠΑΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ, κλπ.), ενώ συνεργάζεται σε ερευνητικό επίπεδο με πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την BSI στο 210 6511826 & sales@bsi.gr

Η ενίσχυση της εταιρίας για την παροχή της ηλεκτρονικής υπηρεσίας συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας», Δράση e-services

(Γ’ ΚΠΣ 2000 – 2006).