Είστε γεννημένος παίκτης πόκερ και δεν το ξέρετε; Ανακαλύψτε τα ιδιαιτέρα χαρακτηριστικά που σας κάνουν μοναδικό, παίζοντας συναρπαστικά παιχνίδια στο “NaturalBornPokerPlayer.com by PokerStars!”.

nbppgamesΜήπως βαθιά μέσα σας μια φωνή σας προτρέπει να συμμετέχετε σε μια παρτίδα πόκερ παρότι δεν έχετε ασχοληθεί ποτέ ξανά με το παιχνίδι αυτό; Ίσως γιατί συγκαταλέγεστε στους ανθρώπους που θα κυνηγήσουν έναν κλέφτη που έκλεψε μια τσάντα στο δρόμο μπροστά στα μάτια τους. Ίσως πάλι γιατί παίρνετε γρήγορες αποφάσεις που θα σας θέσουν εκτός κινδύνου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης σε ένα πολυσύχναστο club.

 

Ίσως τέλος γιατί μπορείτε με ευκολία να στρέφετε την προσοχή των άλλων μακριά ώστε να επιτύχετε το σκοπό σας. Η PokerStars σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που σας κάνουν μοναδικό και σας δίνουν πλεονέκτημα σε μια παρτίδα πόκερ παίζοντας διασκεδαστικά παιχνίδια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφτείτε το portal NaturalBornPokerPlayer.com και να παίξετε…

 

Παίζοντας τα διαθέσιμα παιχνίδια «Η Καταδίωξη», «Ο Δολοφόνος με το Δηλητήριο» και «Η Καλλιόπη», θα ανακαλύψετε αν η Ψυχραιμία, το Θάρρος, η Ευστροφία, η Παρατηρητικότητα, η Λογική, η Μπλόφα είναι χαρακτηριστικά που διαθέτατε εκ γενετής και δεν το γνωρίζατε μέχρι τώρα. Σύμφωνα με τις αποφάσεις που καλείστε να πάρετε κατά την διάρκεια του κάθε παιχνιδιού, θα ενημερωθείτε για τις επιδόσεις σας σε ότι αφορά στα παραπάνω χαρακτηριστικά στο τέλος του παιχνιδιού, ώστε να μάθετε σε ποιό/ποιά υπερέχετε και κατ’ επέκταση ποιο θα μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας…

 

Το αν είστε λοιπόν Natural Born Poker Player είναι κάτι που θα διαπιστώσετε σίγουρα μέσα από το NaturalBornPokerPlayer.com, βιώνοντας παράλληλα τη μοναδική ένταση των παιχνιδιών που είναι διαθέσιμα στo portal.