Ταξιδέψτε χωρίς περιττό βάρος με τις νέες compact μηχανές με πανίσχυρο ζουμ, από τη Sony. Οι υψηλής ποιότητας φακοί ZEISS® Vario-Sonnar T έχουν οπτικό ζουμ 30x και χαρακτηριστικά τεχνολογίας αιχμής.

WX500_Red_LeftΜεγαλύτερη ελευθερία στις μετακινήσεις σας με μεγαλύτερη ευελιξία στις φωτογραφίσεις σας. Φέτος το καλοκαίρι, με τις δυο νέες «ταξιδιωτικές» φωτογραφικές μηχανές της Sony έρχεστε πιο κοντά σε υπέροχες ευκαιρίες για φωτογράφιση. Οι Cyber-shot DSC-HX90 και DSC-WX500, μπορεί να είναι οι μικρότερες φωτογραφικές μηχανές, στον κόσμο, στην κατηγορία τους,iii αλλά είναι πολύ μεγάλες, όσον αφορά στην ποιότητα εικόνας που προσφέρουν, ενώ παράλληλα διαθέτουν και πολλές εύχρηστες «επαγγελματικές» λειτουργίες.

 

Αν και αυτές οι δυο φωτογραφικές μηχανές έχουν πολλές κοινές τεχνολογίες, που εξασφαλίζουν εκπληκτική ποιότητα εικόνας, αποτελούν μια ξεχωριστή επιλογή για τους φωτογράφους που θέλουν μια compact φωτογραφική μηχανή με πανίσχυρο ζουμ. Και οι δυο μηχανές χαρακτηρίζονται από υψηλής ποιότητας οπτικά στοιχεία, τους φακούς ZEISS Vario-Sonnar T* με 30x ζουμ, και επωφελούνται από την ισχύ του αισθητήρα Exmor RTM CMOS με 18,2 mpii και του επεξεργαστή BIONZ X™.

 

HX90_EVFΕνώ για τους φωτογράφους που προτιμούν τις λήψεις καρέ με πιο παραδοσιακό τρόπο, η HX90 διαθέτει pop-up εικονοσκόπιο OLED και δακτύλιο ελέγχου, στον οποίο μπορούν να συνδέσουν λειτουργίες, όπως τη χειροκίνητη εστίαση ή το σταδιακό ζουμ. Η αίσθηση ελέγχου που προσφέρει η HX90 αυξάνεται ακόμα περισσότερο από την νέα εργονομική λαβή, που παρέχει σίγουρο και άνετο κράτημα σε κάθε περίσταση. Ευχάριστα νέα και για όσους αρέσουν τα τέλεια καρέ selfie, αφού τόσο η HX90 όσο και η WX500 διαθέτουν μια οθόνη LCD με κλίση 180 μοιρών, ώστε να βλέπουν ακριβώς πώς θα βγουν στη φωτογραφία.

Μη σας ξεγελάει το μικρό μέγεθος των HX90 και WX500, αφού χάρη στο σύστημα σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνωνiv οι εικόνες σας δεν θα είναι θολές, όταν δοκιμάζετε τα εξωτερικά όρια του εύρους του ζουμ της φωτογραφικής μηχανής, όσο γυρίζετε ταινίες.

 

Φακός ZEISS Vario-Sonnar T* με οπτικό ζουμ 30x /Clear Image ζουμ 60x
Με τεράστιο εύρος οπτικού ζουμ 30x, μέσα στο μικροσκοπικό σώμα των μηχανών, ο υψηλής ποιότητας φακός ZEISS Vario-Sonnar T* τραβάει τους φίλους και τις οικογένειές σας, τα άγρια ζώα και τις μακρινές σκηνές πιο κοντά. Ο προηγμένος σχεδιασμός του διασφαλίζει εντυπωσιακά ευκρινείς φωτογραφίες με χαμηλά επίπεδα αλλοίωσης, ακόμα και σε ρυθμίσεις μεγάλου ζουμ, όπου οι φτηνοί φακοί παλεύουν να διατηρήσουν την καθαρότητα και την ευκρίνεια. Θέλετε ακόμα μεγαλύτερο ζουμ; Χάρη στο Clear Image ζουμ, η μεγέθυνση εκτινάσσεται σε 60x, ενώ με τη λειτουργία Optical SteadyShot και το σύστημα οπτικής σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνωνiv, το τρεμούλιασμα της μηχανής, όταν την κρατάτε με το χέρι, είναι υπό έλεγχο για να γυρίζετε ακόμα πιο ευκρινή βίντεο Full HD.

 

DSC_HX90_Lifestyle_Exp14Apr2017_7Αισθητήρας Exmor RTM CMOS με 18,2 megapixels και επεξεργαστής BIONZ X™
Συλλάβετε χωρίς κόπο και τις πιο ανεπαίσθητες λεπτομέρειες σε κάθε σκηνή, ακόμα και σε παραλίες με φεγγαρόφωτο ή στα εσωτερικά των καφέ, χάρη στον αισθητήρα εικόνας Exmor R CMOS οπίσθιου φωτισμού, με 18,2 ενεργά megapixels. Ο προηγμένος επεξεργαστής εικόνας BIONZ X της Sony σάς εξασφαλίζει φωτογραφίες και ταινίες Full HD με απίστευτα χρώματα, ένταση και ρεαλισμό.

 

Ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο ακριβείας OLED Tru-Finder™
Το pop up εικονοσκόπιο OLED Tru-finder, που βγαίνει όποτε το χρειάζεστε, διατίθεται μόνο στα μοντέλα HX90/HX90V, και κάνει τη λήψη καρέ σε ηλιόλουστες λήψεις σκέτη απόλαυση. Οι εικόνες σας είναι φωτεινές, ευκρινείς και καθαρές, με υψηλή αντίθεση και ζωντανά χρώματα.
Βγάλτε αβίαστα κορυφαίες selfie με την οθόνη LCD τύπου 3.0, που περιστρέφεται κατά 180 μοίρες για να καδράρετε άνετα τα πορτρέτα σας. Αυτή η οθόνη υψηλής ανάλυσης (921.000 dots) σάς βοηθά στη σύνθεση αλλά και το ρετουσάρισμα των λήψεων με τις ενσωματωμένες, στη φωτογραφική μηχανή, λειτουργίες Photo Creativity και Beauty Effect.

 

WX500 ColoursΛειτουργία αυτόματης εστίασης Fast Intelligent
Το σύστημα αυτόματης εστίασης Fast Intelligent, που υπάρχει στα καινούργια μοντέλα, έχει περάσει σε αυτές τις μηχανές από τη βραβευμένη σειρά φωτογραφικών μηχανών α7 της Sony. Ο βελτιωμένος αλγόριθμος ανίχνευσης χωρικού αντικειμένου (Spatial Object Detection) πραγματοποιεί μια βέλτιστη και ακριβέστερη μονάδα οδήγησης φακού, ώστε να γίνεται ακόμα πιο γρήγορα η αυτόματη εστίαση και να πιάνετε εύκολα τις φευγαλέες στιγμές.

Οι σοβαροί φωτογράφοι θα εκτιμήσουν τις διεξοδικές λειτουργίες ελέγχου, τη λειτουργία Memory Recall (ανάκληση μνήμης) και το Δακτύλιο ελέγχουv στον οποίο μπορούν να συνδεθούν λειτουργίες, όπως η χειροκίνητη εστίαση ή το σταδιακό ζουμ.

 

Με την εγγραφή σε Full HD 60p/50pvi και το φορμά XAVC Svii στα 50Mbps, θα έχετε καλύτερες ταινίες και βίντεο, χωρίς ψηφιακό θόρυβο και τεχνητά σφάλματα πάνω στην οθόνη, ακόμα και όταν τραβάτε παιδιά, κατοικίδια ή τζετ σκι που κινούνται γρήγορα. Οι λειτουργίες P/A/S/M προσφέρουν επιπλέον δημιουργικό έλεγχο στις λήψεις βίντεο που κάνετε, ενώ χάρη στη λειτουργία Intelligent Active με σύστημα σταθεροποίησης εικόνας 5 αξόνωνiv θα έχετε σταθερές εικόνες χωρίς τρεμούλιασμα, όταν θα ακολουθείτε το κινούμενο θέμα σας.

Διαθέτουν, ακόμα, ενσωματωμένο φλας για λήψεις σε χαμηλό φωτισμό, και Wi-Fi με NFC για κοινή χρήση των φωτογραφιών και των ταινιών σας με ένα άγγιγμα στο τηλέφωνο ή το tablet σας.

 

DSC_WX500_Lifestyle_Exp14Apr2017_7Cyber-shot HX90V με GPS
Η Cyber-shot™ HX90V διαθέτει GPS που προσθέτει αυτόματα ετικέτες στις λήψεις σας με την τοποθεσία, ώστε να μπορείτε να τις δείτε σε χάρτη χρησιμοποιώντας την εφαρμογή PlayMemories Home.

 

Θήκη για το σώμα της μηχανής LCJ-HWA
Η προαιρετική θήκη για το σώμα της μηχανής LCJ-HWA με τσέπη για φακό και ιμάντα ώμου διατίθεται σε μαύρο, καφέ και ανοιχτό καφέ, με κομψό δερμάτινο φινίρισμα για να προστατεύει τη μηχανή σας, αλλά και να σας προσφέρει ασφαλές και σταθερό κράτημα. Χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό της, μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση στη μηχανή, όσο βρίσκεστε εκτός – τραβήξτε φωτογραφίες, ρυθμίστε τη γωνία της οθόνης LCD ή συνδέστε το USB multi terminal, χωρίς να βγάλετε τη μηχανή από τη θήκη της.