Το PlayStation 4 20th Anniversary Edition κληρώθηκε σε δύο υπέρ-τυχερούς που ενίσχυσαν την Αμυμώνη και την Unicef. Οι κληρώσεις πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Απριλίου στο Golden Hall για… “καλό σκοπό”!

PlayStation_Press Release_GoldenHall_UNICEF_Αμυμώνη_IH Sony Computer Entertainment υποστήριξε τις Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις Unicef και Αμυμώνη, διαθέτοντας δύο επετειακές κονσόλες για την ενίσχυση των δράσεών τους, τις οποίες από τις 3 έως τις 18 Απριλίου, οι επισκέπτες του Golden Hall είχαν την ευκαιρία να κερδίσουμε με κλήρωση, αγοράζοντας λαχνούς από τα περίπτερα της Αμυμώνης και της Unicef που βρίσκονταν στο Golden Hall.

 

Οι ενέργειες κορυφώθηκαν το Σάββατο 18 Απριλίου, με τις κληρώσεις των δύο επετειακών PlayStation 4 και την ανακοίνωση των νικητών. Την διεξαγωγή των κληρώσεων και την ανακοίνωση των νικητών ανέλαβαν η ραδιοφωνική παραγωγός κα Αφροδίτη Σημίτη και ο stand-up comedian κος Γιώργος Χατζηπαύλου, θερμοί υποστηρικτές του έργου της Αμυμώνης και της Unicef, αντίστοιχα, σε συνεργασία με τον κο Θεόδωρο Παντή, διευθυντή του Golden Hall.

 

Ως συνώνυμο της διασκέδασης για εκατομμύρια κόσμο παγκοσμίως, η Sony Computer Entertainment, επιλέγει να συνεισφέρει και να προσφέρει σε όσους το έχουν ανάγκη. Με την επιτυχημένη διεξαγωγή των ενεργειών, προσφέρει χαρά τόσο στους δύο τυχερούς που κέρδισαν την επετειακή κονσόλα όσο και στις φιλανθρωπικές οργανώσεις Unicef και Αμυμώνη, καθώς μέσα από τα χρήματα που συλλέχθηκαν από τους λαχνούς θα ενισχυθεί το σημαντικό κοινωνικό τους έργο.

 

Η 20η Επετειακή Έκδοση του PS4 έχει κυκλοφορήσει σε 12.300 τεμάχια παγκοσμίως, ένας αριθμός που παραπέμπει στις 3 Δεκεμβρίου 1994, την ημερομηνία του αρχικού λανσαρίσματος του αυθεντικού PlayStation. Στο πλαίσιο αυτό, η Sony Computer Entertainment επέλεξε στην Ελλάδα να δωρίσει ένα αριθμό από τις επετειακές κονσόλες για την ενίσχυση φιλανθρωπικών σκοπών.

 

Η Sony Computer Entertainment έχει πάντα ως προτεραιότητα να προσφέρει το γέλιο και τη χαρά σε παιδιά και νέους αλλά και σε όλους όσοι νιώθουν παιδιά. Μέσω των φιλανθρωπικών αυτών ενεργειών η εταιρεία μένει πιστή στο στόχο της προσφέροντας χαρά και ζεστασιά σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.