Νέα συστήματα συστήματα Micro CD X-PM32/X-PM12 υψηλής ισχύος έρχονται από την Intersys στην Ελλάδα. Με μινιμαλιστικό design, διαθέτουν Bluetooth, USB, CD και δέκτη FM: τα X-PM32 και X-PM12.

UntitledΗ Intersys A.E., επίσημος αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα, παρουσιάζει δύο μινιμαλιστικής σχεδίασης Συστήματα Micro CD Υψηλής Ισχύος, με Bluetooth, USB, CD και δέκτη FM: τα X-PM32 και X-PM12.

 

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν ενσωματωμένη μονάδα CD, η οποία υποστηρίζει συμβατικά CD, καθώς και δίσκους CD-R/RW και θύρα USB στο εμπρός πάνελ που επιτρέπει την αναπαραγωγή αρχείων μουσικής MP3/WMA. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ασύρματη σύνδεση Bluetooth για την αποστολή μουσικής στο X-PM32/X-PM12 από smartphone ή άλλη συσκευή Bluetooth. Ένας ραδιοφωνικός δέκτης FM με RDS και 30 μνήμες σταθμών ολοκληρώνει το πακέτο.

 

Τα X-PM32/X-PM12 διαθέτουν ενσωματωμένο ισοσταθμιστή με τέσσερις προκαθορισμένες ρυθμίσεις, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσαρμογή του ήχου ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη. Ένα άλλο χαρακτηριστικό για την περαιτέρω βελτίωση του ήχου είναι η κατάσταση P-BASS. Η κατάσταση P-BASS ισχυροποιεί τα μπάσα, προσθέτοντας βάθος και δύναμη στον ήχο.

 

Untitled1Ο ψηφιακός ενισχυτής Τάξης D 2 x 75 Watt (2 x 38 Watt στο μοντέλο X-PM12) οδηγεί τα παρεχόμενα ηχεία με δύναμη και ακρίβεια. Εάν ο χρήστης επιθυμεί περισσότερα μπάσα, υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης ενός πρόσθετου subwoofer.

 

Το μοντέλο X-PM32 διαθέτει ηχεία 2 δρόμων με τρία ενεργά μεγάφωνα: ένα tweeter (5 εκ.) και δυο woofer (9 εκ. έκαστο). Μια πρόσθετη διάταξη παθητικής εκπομπής 12 εκ. φροντίζει ώστε η απόδοση των μπάσων να συγκρίνεται με αυτήν πολύ μεγαλύτερων συστημάτων ηχείων. Η ίδια διάταξη παθητικής εκπομπής χρησιμοποιείται και στο μοντέλο X-PM12, σε συνδυασμό με δύο ενεργά μεγάφωνα: ένα tweeter (5 εκ.) και ένα woofer (9 εκ.).

 

Και τα δύο συστήματα είναι συμβατά με τη εφαρμογή Wireless Streaming της Pioneer, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν από το App Store ή το Google Play Store. Με την εφαρμογή Wireless Streaming ξεκλειδώνονται ορισμένες πρόσθετες δυνατότητες, όπως οι Club Sound Boost, Tempo Control και Advanced Sound Retriever.