Κορυφαία διάκριση ‘Best Photo Monitor Award’ από την TIPA για την LG για τρίτη συνεχόμενη χρονιά! Το βραβείο για το Digital Cinema 4K monitor 31 ιντσών ενισχύει την ηγετική θέση της LG στην αγορά premium monitor.

LG Digital Cinema 4K Monitor_TIPA AwardH LG Electronics (LG) παρέλαβε το βραβείο ‘Best Photo Monitor’ από την Ένωση ‘Technical Image Press Association’ – TIPA για το Digital Cinema 4K monitor 31 ιντσών. Σημειώνοντας την τρίτη συνεχόμενη χρονιά κατάκτησης του τίτλου αυτού, η Ένωση ενισχύει περαιτέρω την ηγετική θέση της εταιρείας στην αγορά των οθονών υψηλής ανάλυσης.

 

Το 2013 η LG κέρδισε το πολυπόθητο βραβείο για το WQHD monitor (Model 27EA83) 27 ιντσών, ενώ το 2014 για το 21:9 UltraWide QHD monitor (Model 34UM95) 34 ιντσών. Φέτος, το 2015, το βραβείο κατέκτησε το Digital Cinema 4K monitor (Model 31MU97Z) 31 ιντσών, ένα monitor ιδανικό για επαγγελματίες ταινιών, video και γραφικών τεχνών, που διαθέτει πάνελ τεχνολογίας In-Plane Switching (IPS), εξαιρετικά υψηλή ανάλυση και ζωντάνια στην απόδοση των χρωμάτων.

 

«Η αναγνώριση από παγκοσμίως αναγνωρισμένους ειδικούς για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αποδεικνύει την ανωτερότητα των monitors της LG και ταυτόχρονα παγιώνει τον ρόλο της στη βιομηχανία», δήλωσε ο In-kyu Lee, Senior Vice President & Επικεφαλής του τμήματος για TV & Monitor της LG Electronics Home Entertainment Company. «Είμαστε ευγνώμονες για αυτή την αναγνώριση και θα συνεχίσουμε να ηγούμαστε της αγοράς των premium συσκευών θέτοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά».

 

Το Digital Cinema 4K monitor της LG είναι ιδανικό για τη δημιουργία και επεξεργασία ψηφιακού περιεχομένου 4Κ, καθώς διαθέτει ανάλυση DCI 4K (4096×2160), ενώ πληροί τις υψηλές προδιαγραφές του Digital Cinema Initiative (DCI). Επιπλέον, υποστηρίζει τη χρωματική παλέτα Adobe RGB με πιστότητα μεγαλύτερη από 99.5 τοις εκατό, το 97% της χρωματικής γκάμας DCI-P3, ενώ έχει βάθος χρώματος 10-bit για πιο ομαλές εναλλαγές στα χρώματα και πιο φυσική απόδοσή τους. Το monitor διαθέτει πάνελ τεχνολογίας IPS, που ενισχύει ακόμα περισσότερο την ακρίβεια στην απόδοση των χρωμάτων και ευρεία γωνία θέασης 178 μοιρών, ώστε ακόμα και αν αλλάζει η γωνία θέασης του χρήστη, τα χρώματα παραμένουν ίδια.

 

Το Digital Cinema 4K monitor είναι ταυτόχρονα εξοπλισμένο με βάση ρυθμιζόμενου ύψους για τους επαγγελματίες που περνούν πολύ χρόνο μπροστά στην οθόνη, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί και σε τοίχο. Επιπλέον, οι θύρες υψηλής ταχύτητας Thunderbolt™ 2 δίνουν ακόμη περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας στους χρήστες να συνδέσουν το monitor με Mac, PC και εξωτερικές αποθηκευτικές πηγές.

 

Η TIPA αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές δημοσιογραφικές ενώσεις φωτογραφίας και συστημάτων απεικόνισης παγκοσμίως. Τα μέλη της TIPA διεξάγουν κάθε χρόνο αναλυτικές αξιολογήσεις προϊόντων ως προς την καινοτομία, την τεχνολογία αιχμής, τον σχεδιασμό και την χρηστικότητά τους, ξεχωρίζοντας τα καλύτερα.