H Toshiba προσθέτει επεξεργαστές Intel® Core 5ης γενιάς σε διάφορα μοντέλα business φορητών υπολογιστών. Με αυτό τον τρόπο, οι Portégé Z30, Tecra Z40 και Satellite Pro R50-B αποκτούν επεξεργαστές τελευταίας γενιάς.

Portege_Tecra_family_05_beautyΗ Toshiba Europe GmbH ανακοίνωσε ότι τα μοντέλα business φορητών Portégé Z30, Tecra Z40 και Satellite Pro R50-B είναι πλέον διαθέσιμα με επεξεργαστές Intel® CoreTM 5ης γενιάς.

Τα μοντέλα με τους επεξεργαστές τελευταίας γενιάς, την ενισχυμένη διάρκεια μπαταρίας και τις επιπλέον λειτουργίες για business, ενισχύουν τις επιλογές για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι συγκεκριμένες συσκευές επωφελούνται πλέον από τους επεξεργαστές Intel® Core 5ης γενιάς, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επιχειρήσεων για φορητότητα και επιδόσεις, ενώ καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια.

 

Με την απαραίτητη απόδοση για multi-task εν κινήσει ή στο γραφείο και την εμπιστοσύνη που προσφέρουν τα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας για προστασία δεδομένων, ταυτότητας και πρόσβασης σε δίκτυα, τα μοντέλα είναι ιδανικά για επιχειρήσεις κάθε είδους. Όλα είναι διαθέσιμα με επεξεργαστές έως Intel® Core i7.

 

Διαθέτοντας ήδη εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας, οι Portégé Z30, Tecra Z40 και Satellite Pro R50-B προσφέρουν ακόμη περισσότερα, επιτρέποντας εκτεταμένη χρήση με μία μόνο φόρτιση. Για τον εξαιρετικά φορητό Portégé Z30, αυτό συνεπάγεται μία αύξηση από τις 13.51 έως και μέχρι τις 171 ώρες. Η συσκευή είναι ιδανική για business καθότι προσφέρει σχεδόν δύο μέρες εργασίας χωρίς φόρτιση– χαρακτηριστικό που καθιστά τον Portégé Z30 ιδανικό για στελέχη που ταξιδεύουν συχνά για meetings.

 

O Tecra Z40 – που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα συνδυασμό παραγωγικότητας και φορητότητας– αποκτά ενισχυμένη διάρκεια μπαταρίας 151 ωρών, από 10.51 ώρες που ήταν προηγουμένως. Επιτρέποντας να εργαστείτε για μία ολόκληρη μέρα χωρίς φόρτιση, ο Satellite Pro R50-B προσφέρει πλέον 8.1 ώρες διάρκεια μπαταρίας.

 

Οι 33.8 cm (13.3”) Portégé Z30 και 35.6 cm (14.1”) Tecra Z40 απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων που μετακινούνται συνεχώς και αναζητούν μία premium, υψηλών επιδόσεων και εξαιρετικά φορητή συσκευή που αποδίδει ταχύτατα ανεξάρτητα από το σημείο που βρίσκονται. Με ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως Trusted Platform Module (TPM), common docking και τεχνολογία Intel® vPro2, αμφότερα τα μοντέλα επιτρέπουν στα Τμήματα IT να επιθεωρούν και να συντηρούν τις συσκευές.

 

Ο 39.6 cm (15.6”) Satellite Pro R50-B βασίζεται στο concept ενός αξιόπιστου, οικονομικού και απαραίτητου φορητού για μικρομεσαίες επιχειρήσεις ενώ προστατεύεται από την Εγγύησης Αξιοπιστίας της Toshiba, συνδυάζοντας business λειτουργίες με λεπτό και ελαφρύ σώμα.

 

Οι Portégé Z30, Tecra Z40, και Satellite Pro R50-B με επεξεργαστές Intel® Core™ 5ης γενιάς είναι ήδη διαθέσιμοι στην Ευρώπη.