Ήρθαν στα καταστήματα Vodafone τα νέα 4G+ Smartphones, Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge, που έχουν κλέψει την προσοχή για το design και την κορυφαία τεχνολογία τους, στα 769€ και 899€.

1646761Η Vodafone διαθέτει μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της και το Vodafone eShop τα νέα Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge από 17 Απριλίου 2015. Με τα νέα 4G+ smartphones, η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να συνδυάσουν την κορυφαία τεχνολογία και το εκπληκτικό design των συσκευών Samsung με τη μοναδική εμπειρία mobile internet υψηλής ποιότητας, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο 4G+ δίκτυο της Vodafone.

 

Τα νέα Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge ξεκινάνε από τις προτεινόμενες τιμές 769€ και 899€ αντίστοιχα, χωρίς συμβόλαιο ή έως και 400€ φθηνότερα με νέα 24μηνη σύνδεση στο πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone Red 1.
Επιπλέον, μόνο στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν αποκλειστικό πακέτο με Samsung αξεσουάρ στην super τιμή των 39,90€ που περιλαμβάνει ασύρματο φορτιστή και διάφανη θήκη, αλλά και να επιλέξουν τα αγαπημένα τους αξεσουάρ μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

 

Εκτός από τα νέα Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge, στα καταστήματα Vodafone μπορούν όλοι να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους Samsung 4G+ Smartphones, Galaxy Note 4, Galaxy Note edge και Galaxy S5 4G+, έως και 500€ φθηνότερα με νέα 24μηνη σύνδεση στο πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone Red 1.