Βρείτε το smartphone HTC One M9 στην Cosmote και απολαύστε την εμπειρία χρήσης με τις ταχύτητες του 4G+ δικτύου της. Διατίθεται στα 769€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα Cosmote.

HTC One M9Το νέο HTC One M9, ένα ακόμη κορυφαίο, υψηλής ποιότητας 4G+ smartphone, φέρνει στους πελάτες της η Cosmote για να μπορούν να απολαύσουν την απόλυτη εμπειρία χρήσης με τις υψηλές ταχύτητες του 4G+ δικτύου της.

 

Το HTC One M9 ενσωματώνει μεγάλη οθόνη αφής 5 ιντσών φτιαγμένη από Gorilla Glass 4, πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB και υποστηρίζει λειτουργικό Android Lollipop. Η 4MP UltraPixel κάμερα με τον ευρυγώνιο φακό λαμβάνει περισσότερο φως και βγάζει selfies με εντυπωσιακή λεπτομέρεια, τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα, ενώ η κύρια κάμερα είναι 20MP για επαγγελματικές φωτογραφίες, υψηλής ευκρίνειας.

 

Είναι εξ’ ολοκλήρου μεταλλικό, με χειροποίητο σχεδιασμό υψηλής ποιότητας, σε διπλή απόχρωση και με στρογγυλεμένες άκρες. Η συσκευή διαθέτει, επίσης, ηχείο BoomSound, το οποίο βελτιώνεται με Dolby Surround, ενώ υποστηρίζει και την τεχνολογία HD Voice, για κλήσεις με πεντακάθαρο ήχο ακόμα και όταν έχει θόρυβο.

 

HTC_One M9Επιπλέον, το HTC One M9 υποστηρίζει την τεχνολογία 4G+, που η Cosmote έφερε στην Ελλάδα ήδη από τις αρχές του έτους, βελτιώνοντας απίστευτα την εμπειρία των πελατών της στο Mobile Internet. Το 4G+ παρέχει πλοήγηση στο Internet με ταχύτητες έως 300Mbps, ακόμη καλύτερη χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών, αλλά και αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων με απίστευτες ταχύτητες. Η Cosmote διαθέτει το 4G+ σε επιλεγμένες περιοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ προχωρά με ταχείς ρυθμούς την επέκταση του δικτύου σε όλη την Ελλάδα.

 

Το HTC One M9 διατίθεται στα 769€ ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα Cosmote, σε όλα τα καταστήματα ΟΤΕ, Cosmote, Γερμανός.