Ανακαλύψτε μια εντυπωσιακή προϊστορική περιπέτεια στο Fossil Fighters Frontier, το οποίο κυκλοφορεί στο Nintendo 3DS στις 29 Μαΐου. Εξερευνήστε, σκάψτε και πολεμήστε σε έναν προϊστορικό κόσμο.

fossilΓενναίοι εξερευνητές – πάρτε τον εξοπλισμό σας και ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι σε έναν άγριο κόσμο και εξορύξτε πολύτιμα απολιθώματα στο Fossil Fighters Frontier το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Nintendo 3DS στις 29 Μαΐου.

 

Στο Fossil Fighters Frontier, καλείστε να παίξετε στο ρόλο του νεαρού Fossil Warden έχοντας ως στόχο την προστασία των πολύτιμων Fossil Parks ανά τον κόσμο από τον μοχθηρό Dr. Baron von Blackraven, ο οποίος προσπαθεί να κυριεύσει τον κόσμο χρησιμοποιώντας την δύναμη των Vivosaurs – ιδιαίτερα δυναμικά είδη δεινοσαύρων!
Στο παιχνίδι κατά την διάρκεια της περιπλάνησής σας με το Bone Buggy, θα συναντήσετε ένα εντυπωσιακό 3D κόσμο και θα ανακαλύψετε πολύτιμα απολιθώματα δεινοσαύρων τα οποία μεταμορφώνονται σε Vivosaurs. Έπειτα μπορείτε να στείλετε αυτούς τους Vivosaurs – υπάρχουν παραπάνω από 80 στο παιχνίδι – σε turn-based μάχες απέναντι στους εχθρούς σας.

 

Για να αποκτήσετε ένα δυνατό line-up από Vivosaurs, θα χρειαστεί να εξορύξετε πολύτιμα απολιθώματα σε μία άγρια γη χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής του Nintendo 3DS – όσο πιο αποτελεσματική η εξόρυξη, τόσο δυνατότερος θα πάει στο πεδίο της μάχης ο μεταμορφωμένος Vivosaur.
Ευτυχώς για τους επίδοξους εξερευνητές, υπάρχει μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού όπως γεωτρύπανα και σφυριά, τα οποία οι παίκτες μπορούν να ανακαλύψουν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Στο Fossil Fighters Frontier θα κληθείτε μεταξύ άλλων να ολοκληρώσετε ειδικές αποστολές που θα σας επιτρέψουν να ανακαλύψετε σπάνια απολιθώματα δεινοσαύρων, τα οποία είναι σίγουρο ότι θα σας φανούν ιδιαίτερα πολύτιμα και θα δώσουν περισσότερες δυνατότητες.

 

Η ανακάλυψη απολιθωμάτων και η συλλογή των Vivosaurs είναι μόνο ένα μέρος της διασκέδασης καθώς μπορείτε να χειριστείτε αυτά τα προϊστορικά πλάσματα σε επικές μάχες. Όλοι οι Vivosaurs ανήκουν σε μία από τις παρακάτω 5 κατηγορίες- Νερό, Φωτιά, Αέρας, Γη και Neutral (Ουδέτερο) – με κάθε κατηγορία να κατέχει μοναδικές ικανότητες και διαφορετικά είδη επιθέσεων που θα βοηθήσουν τους Vivosaurs κατά την διάρκεια της μάχης.
Στο παιχνίδι υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τύποι μαχών, συμπεριλαμβανομένων των story-based battles οι οποίες λαμβάνουν χώρα στη βασική καμπάνια (main campaign), των ημερήσιων τουρνουά (daily tournaments) στα οποία οι παίκτες συμμετέχουν μέσω του Fossil Stadium και των StreetPass battles, οι οποίες επιτρέπουν στους παίκτες να προπονηθούν έναντι άλλων Vivosaurs τους οποίους συλλέγουν μέσω StreetPass.

 

Είτε προτιμάτε την εξερεύνηση μαζί με τους φίλους σας, είτε τις μάχες μαζί τους το μόνο σίγουρο είναι πως το Fossil Fighters Frontier περιλαμβάνει αρκετές multiplayer επιλογές απογειώνοντας την διασκέδαση που προσφέρει το παιχνίδι. Μέσω της λειτουργίας local multiplayer, εώς και 3 φίλοι οι οποίοι κατέχουν μία φορητή κονσόλα της οικογένειας συστημάτων Nintendo 3DS και το Fossil Fighters Frontier μπορούν να παίξουν ως ομάδα, να αντιμετωπίσουν εχθρικούς Vivosaurs ή ακόμα και να επισκεφτούν μέρη προς ανασκαφή.

 

Ενώ κάθε παίκτης ταξιδεύει με το δικό του Bone Buggy, μπορούν όλοι να δουλέψουν συνεργατικά για την πιο αποτελεσματική εξόρυξη. Το παιχνίδι προσφέρει την ευκαιρία για local multiplayer battles με έως έξι άλλους παίκτες είτε local team tournaments με έως τρεις φίλους να παίζουν συνεργατικά. Εν τω μεταξύ, όταν είναι διαθέσιμη η σύνδεση στο διαδίκτυο οι παίκτες μπορούν να παίξουν σε one-on-one online battles, και να παλέψουν ώστε να είναι εκείνοι οι οποίοι θα φτάσουν στην κορυφή των μηνιαίων online leaderboards.

 

Ζήστε μία απίστευτη προϊστορική περιπέτεια στις 29 Μαΐου όταν θα κυκλοφορήσει το Fossil Fighters Frontier, αποκλειστικά για την οικογένεια φορητών συστημάτων Nintendo 3DS. Με δυνατότητα επιλογής για local και online multiplayer εκτός του single-player mode εξορύξτε πολύτιμα απολιθώματα, αναβιώστε δυναμικά Vivosaurs κι ανακαλύψετε έναν τεράστιο 3D κόσμο με κρυμμένα πλούτη που περιμένουν να τα ανακαλύψετε!