Η ιστορική εταιρεία κατασκευής ενισχυτών κιθάρας Marshall παρουσίασε πρόσφατα μία νέα σειρά προϊόντων, η οποία απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις της μουσικής και του ποιοτικού ήχου. Απολαύστε μουσική χωρίς όρια!

marshall-hanwell-audio-speaker-home-iphone-300x197Η γκάμα των νέων προϊόντων της εταιρείας Marshall διευρύνθηκε πρόσφατα με την παρουσίαση αυτοενισχυόμενων ηχείων για ακρόαση μουσικής.

 

Τα ηχεία αυτά απευθύνονται σε όλους όσους αναζητούν ποιοτικές λύσεις ενίσχυσης, προσφέροντας εύκολη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth, τεχνολογία που διαθέτουν όλες οι σημερινές φορητές συσκευές αναπαραγωγής ήχου όπως smartphones, tablets και mp3 players.

Η ηχητική ποιότητα σε συνδυασμό με την μοναδική εμφάνιση σε ποικιλία χρωματικών επιλογών, η οποία παραπέμπει στην εμφάνιση των θρυλικών ενισχυτών Marshall, αποτελούν ξεχωριστά στοιχεία στα συστήματα ενίσχυσης στον χώρο του HiFi που σίγουρα θα ενθουσιάσουν κάθε ενδιαφερόμενο ακροατή.

 

Συμβατό με όλες τις Bluetooth συσκευές αναπαραγωγής ήχου
Εύκολη ασύρματη σύνδεση μέσω Bluetooth με τεχνολογία aptX. Είναι συμβατό με μεγάλη ποικιλία ασύρματων συσκευών.

 

Πιστή ηχητική απόδοση
Προσφέρει ήχο γεμάτο ενέργεια με γεμάτα και ισχυρά μπάσα, πλούσιες μεσαίες και διαυγείς υψηλές συχνότητες.

 

Ρυθμιζόμενα πρίμα και μπάσα
Άμεση πρόσβαση μέσω των αναλογικών ποτενσιόμετρων στις βασικές ηχητικές συχνότητες.

 

3.5mm auxiliary, RCS καθώς και οπτική είσοδος ήχου
Προσφέρει εύκολη ενσύρματη σύνδεση με συσκευές ήχου.

 

Μοναδική Vintage Σχεδίαση
Σχεδίαση βασισμένη στους ιστορικούς ενισχυτές Marshall που σημάδεψαν και συνεχίζουν να σημαδεύουν με τον μοναδικό ήχο τους τη Rock μουσική.