Η TP-LINK προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την ασύρματη δικτυακή κάλυψη εξωτερικών και μεγάλης έκτασης χώρων για επιχειρήσεις που χρειάζονται ισχυρή παραγωγικότητα και όχι μόνο.

Η TP-LINKtp-link logo, ο κορυφαίος πάροχος δικτυακών προϊόντων για τον καταναλωτή και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, παρέχει μια εκτεταμένη σειρά προτάσεων στους τομείς των ασύρματων συσκευών δικτύωσης, αλλά και του software διαχείρισης, καλύπτοντας ιδιαίτερες ανάγκες ασύρματης δικτύωσης εξωτερικών και μεγάλης έκτασης χώρων, γεφύρωσης μεγάλων αποστάσεων και διαχείρισης πολλαπλών δικτυακών κόμβων.

Με τη χρήση των δικτυακών προϊόντων της TP-LINK®, καλύπτονται πλήρως οι απαιτήσεις δικτυακής κάλυψης και παροχής WiFi σε χώρους ξενοδοχείων, εστιατορίων, καταστημάτων, αλλά και επιχειρήσεων, βιοτεχνιών, βιομηχανιών, αποθηκών, σταθμών διανομής, φόρτωσης και ανεφοδιασμού εταιρικών οχημάτων, συνεδριακών και εκθεσιακών αιθουσών κ.ο.κ., για χρήσεις, είτε από πελάτες, είτε από υπαλλήλους και προσωπικό της ίδιας της επιχείρησης.

• Ασύρματα access points εξωτερικών χώρων, όπως το TP-LINK® CPE210 επεκτείνουν εντυπωσιακά την εμβέλεια του ασύρματου δικτύου σε εξωτερικούς χώρους, γεφυρώνοντας μεγάλες αποστάσεις σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις, χωρίς να επηρεάζονται από άστατες καιρικές συνθήκες.

• Ασύρματα access points οροφής, όπως το TP-LINK® EAP120, παρέχουν την πλέον αποδοτική και ευέλικτη δικτυακή κάλυψη επιχειρήσεων, με το επιπρόσθετο πλεονέκτημα της εγκατάστασης πολλαπλών συσκευών σε συνδεσμολογία συστοιχίας (clustering), για εύκολη κεντρική διαχείρισή τους από ένα σημείο.

• Ασύρματα USB adapters υψηλής ισχύος, όπως το TP-LINK® TL-WN822N, προσφέρουν τη δυνατότητα σε υπολογιστές προσωπικού και σταθμούς εργασίας να επεκτείνουν την απόσταση σύνδεσης μέχρι το πλησιέστερο access point και να λειτουργήσουν άνετα στο πλαίσιο εντατικών εργασιών που απαιτούν σταθερή σύνδεση, αδιάλειπτη παροχή κάλυψης και μεγάλο bandwidth.

• To software TP-LINK® Pharos Control επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο όλων των εγκατεστημένων δικτυακών συσκευών, προσφέροντας μεγάλη ευκολία κεντρικού ελέγχου, παρακολούθησης της καλής λειτουργίας, αλλά και της μεμονωμένης ή και ομαδικής αναβάθμισης των συσκευών με καινούριο firmware.

 

Ασύρματο Access Point Εξωτερικού Χώρου TP-LINK® CPE210 για καθαρές συνδέσεις σε μεγάλες αποστάσεις

Το TP-LINK® CPE210 γεφυρώνει δικτυακά εξωτερικούς χώρους της επιχείρησης, παρέχοντας ισχυρό και σταθερό σήμα στην μπάντα συχνοτήτων των 2,4GHz με ταχύτητες μέχρι και 300Mbps. Με την ενσωματωμένη κεραία υψηλής απολαβής 15dBi, το TP-LINK® CPE210 καλύπτει αποστάσεις 5 και πλέον χιλιομέτρων, δημιουργώντας μια ευρεία ομπρέλα δικτυακής κάλυψης σε μια συστοιχία, η οποία μπορεί να επεκταθεί μελλοντικά, με την προσθήκη επιπλέον σταθμών αναμετάδοσης.

 

Κύρια χαρακτηριστικά και ευκολίες:

-Εσωτερικό hardware κορυφαίας ποιότητας Qualcomm Atheros για υψηλή απόδοση.
-Υψηλής απολαβής κεραία διπλής πόλωσης με ειδική μεταλλική αντανακλαστική επιφάνεια, για ελαχιστοποίηση των παρεμβολών και καλύτερη κατανομή σήματος.
-Αποκλειστική τεχνολογία TP-LINK® MAXtream TDMA (Time-Division-Multiple-Access) που διασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση του ασύρματου δικτύου, ακόμη κι αν προστεθούν πολλαπλοί κόμβοι αναμετάδοσης στη συστοιχία δικτύωσης.
-Υψηλή ισχύς μετάδοσης χάρη στην κατευθυντική κεραία 9dBi 2×2 διπλής πόλωσης, για κάλυψη αποστάσεων 5 και πλέον χιλιομέτρων.
-Ανθεκτικό περίβλημα, που επιτρέπει τη λειτουργία σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας, μεταξύ -30 και 70οC, καθώς και πιστοποίηση αδιαβροχοποίησης IPX5.
-Υψηλή αντοχή σε αντίξοες καιρικές συνθήκες με παροχή αντικεραυνικής προστασίας μέχρι 6kV, καθώς και ηλεκτροστατικές αποφορτίσεις επιπέδου μέχρι 15kV.
-Ρύθμιση σε διαφορετικές καταστάσεις λειτουργίας Access Point, Client Router, Bridge, Repeater.
-Παροχή πλήρους κάλυψης ασφάλειας μέσω κρυπτογράφησης WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK.
-Τροφοδοσία από παθητικό καλώδιο PoE (Power-Over-Ethernet), με ταυτόχρονη λήψη ρεύματος και δεδομένων, για απλούστερη και πιο ευέλικτη εγκατάσταση.
-Πολλά χαρακτηριστικά πρακτικότητας όπως άνετη ευθυγράμμιση κεραίας, ενδειξεις ποιότητας σήματος, παρακολούθηση ισχυος εξόδου, ανάλυση φάσματος, τεστ ταχύτητας, εργαλείο ping, αλλά και πλήρης έλεγχος λειτουργιών μέσω του ειδικού software Pharos.

 

Ασύρματο access point οροφής TP-LINK® EAP120 για την ασύρματη δικτυακή κάλυψη επαγγελματικών εγκαταστάσεων

Το TP-LINK® EAP120 είναι ένα εξαιρετικά αποδοτικό και ευέλικτο access point που τοποθετείται στην οροφή ή επιτοίχια, δημιουργώντας μια ομπρέλα WiFi, με την οποία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες δικτύωσης μιας επιχείρηση σε έναν εκτεταμένο εσωτερικό χώρο. Μπορεί να ρυθμιστεί σε λειτουργία συστοιχίας μαζί με άλλες ομοειδείς συσκευές, καθώς και για την παροχή WiFi σε συγκεκριμένους διαπιστευμένους πελάτες, αποτελώντας έτσι ιδανική λύση για χρήσεις σε γραφεία, ξενοδοχεία, εκθεσιακούς ή συνεδριακούς χώρους κ.ο.κ..

 

Κύρια χαρακτηριστικά και ευκολίες:

-Υψηλή ταχύτητα αναμετάδοσης μέχρι τα 300Mbps.
-Λειτουργία Δέσμευσης Πύλης για εύκολη πιστοποίηση φιλοξενούμενων πελατών στη χρήση του WiFi, καθώς και παροχή μέχρι και 8 αναγνωριστικών SSID για πρόσβαση από διαφορετικές κατηγορίες χρηστών (π.χ. διαχωρισμός πελατών από προσωπικό)
-Τροφοδοσία μέσω PoE (Power-Over-Ethernet) και επιλογή εγκατάστασης στην οροφή ή τον τοίχο, για μέγιστη ευελιξία εγκατάστασης.
-Εξελιγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας επαγγελματικού επιπέδου, όπως κρυποτγράφηση WPA/WPA2-enterprise, αναχαίτιση κακόβουλων access points, απομόνωση των clients και υποστήριξη ασφαλείας 802.1x.
-Αυτόματος έλεγχος bandwidth για εξυπηρέτηση ταυτόχρονης σύνδεσης πολλών πελατών ή υπαλλήλων.
-Θύρα Gigabit Ethernet για εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων bandwidth, όπως αναμετάδοση βίνετο υψηλής ποιότητας.
-Λειτουργία QoS (Quality-Of-Service) για απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία εφαρμογών με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως τηλεφωνία VoIP και τηλεδιασκέψεις.
-Προσεγμένη κατασκευή που επιτρέπει τη μακροχρόνια λειτουργία χωρίς συσσώρευση σκόνης, αλλά και χρήση υλικών Low Smoke Zero Halogen (LSOH), τα οποία αποτρέπουν την έκκληση επιβλαβών, για το περιβάλλον, ουσιών, ειδικά σε εγκαταστάσεις όπου επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες.

 

Ασύρματο USB adapter υψηλής απολαβής TP-LINK® TL-WN822N για σταθερούς και φορητούς υπολογιστές

Το TP-LINK® TL-WN822N επεκτείνει την εμβέλεια ασύρματης λήψης ενός εταιρικού υπολογιστή, είτε αυτός είναι desktop PC, ή laptop, καλύπτοντας ειδικές περιπτώσεις, όπου η ισχύς του ενσωματωμένου ασύρματου adapter του υπολογιστή δεν επαρκεί, ή δεν υφίσταται. Προσφέρει συνδέσεις υψηλών ταχυτήτων, μέχρι 300Mpbs και μπορεί να καλύψει ιδιαίτερες περιπτώσεις, εντός της επιχείρησης, όπως π.χ. την ασύρματη σύνδεση υπολογιστών μιας απομακρυσμένης αποθήκης, ενός γραφείου κινήσεως, πρατηρίου, σταθμού ανεφοδιασμού, φόρτωσης κ.ο.κ..

 

Κύρια χαρακτηριστικά και ευκολίες:

-Υψηλή ταχύτητα αναμετάδοσης μέχρι τα 300Mbps, με τη χρήση του προτύπου IEEE 802.11n, ιδανικού για εφαρμογές multimedia, video streaming, online gaming, επικοινωνία VoIP και τηλεδιασκέψεων.
-Δύο περιστρεφόμενες εξωτερικές κεραίες 3dBi για τη βέλτιστη απολαβή σήματος.
-Εύκολη σύνδεση με το access point, με το πάτημα ενός κουμπιού, χάρη στο σύστημα WI-FI Protected Setup™ (WPS) για μέγιστη ευκολία σύνδεσης εκ μέρους του υπαλλήλου, ή του πελάτη.
-Πλήρης διασφάλιση με την υποστήριξη συστημάτων κρυπτογράφησης WPA/WPA2 καθώς και WEP 64/128/152 bit.
-Παροχή καλωδίου σύνδεσης USB 1,5 μέτρων, για άνετη εγκατάσταση και ευέλικτη σύνδεση σε κάθε desktop ή laptop υπολογιστή.

 

Pharos Control: client-server software κεντρικής διαχείρισης όλων των εγκατεστημένων δικτυακών συσκευών TP-LINK®

Με τη χρήση του software Pharos Control, ο διαχειριστής του τμήματος ΙΤ μιας επιχείρησης, έχει στη διάθεσή του ένα εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση, σύστημα κεντρικής παρακολούθησης της λειτουργίας όλων των δικτυακών συσκευών TP-LINK®.

 

Το software εγκαθίσταται ως υπηρεσία server και είναι σχεδιασμένο ώστε να τρέχει αδιάλειπτα, παρέχοντας ανά πάσα στιγμή πρόσβαση, από οποιοδήποτε εταιρικό υπολογιστή client. Ο διαχειριστής μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στο Pharos Control ακόμη και μέσω του Internet, έτσι ώστε να μπορεί να προβαίνει σε εργασίες παρακολούθησης και συντήρησης του δικτύου, χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία του στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

 

Κύρια χαρακτηριστικά και ευκολίες:

-Εύκολος εντοπισμός δικτυακών συσκευών.
-Συνεχής παρακολούθηση της κατάστασης λειτουργίας των συνδεδεμένων συσκευών.
-Μεμονωμένη ή ομαδική αναβάθμιση firmware.
-Προγραμματισμός αυτοματοποιημένων εργασιών ρουτίνας όπως ανίχνευση συσκευών, επανεκκίνηση, διαδικασία αναβάθμισης, με συγκεκριμένη περιοδικότητα.
-Λειτουργίες αποθήκευσης και ανάκτησης των ρυθμίσεων λειτουργίας πολλαπλών δικτυακών συσκευών (backup-restore).
-Άνετη παρακολούθηση της λειτουργίας των συσκευών σε συνάρτηση με το χρόνο, μέσα από στατιστικούς πίνακες και γραφήματα.
-Αυτόματη και χειροκίνητη ομαδοποίηση συσκευών για μεγάλες εγκαταστάσεις.
-Πλήρες ιστορικό καταγραφής λειτουργίας και σφαλμάτων, για άμεσο εντοπισμό και επίλυση προβλημάτων δικτύωσης.
-Αρχιτεκτονική client/server που επιτρέπει την πρόσβαση στο σύστημα από πολλαπλούς χρήστες με ορισμό διαφορετικών διαβαθμίσεων χρήσης.