Μια μοναδική εμπειρία απόλαυσαν οι λάτρεις των games στις 4/4 στο The Mall Athens, συμμετέχοντας στο 4ο WHAT’S UP Funlab που διοργανώθηκε από τη What’s up της COSMOTE σε συνεργασία με το MAD.

photo 2Πάνω από 2.000 άτομα βρέθηκαν στο workshop του 4ου WHAT’S UP Funlab, που πραγματοποίησε η Cosmote σε συνεργασία με το MAD. Περίπου 200 τυχεροί συμμετείχαν σε 2 συναρπαστικά τουρνουά: Pro Evolution Soccer 2015 και Call of Duty Advanced Warfare, διεκδικώντας ταξίδια, κονσόλες και άλλα πλούσια δώρα.

 

Το ενδιαφέρον του κοινού συγκέντρωσαν Έλληνες cosplayers με τα εντυπωσιακά τους κουστούμια εμπνευσμένα από γνωστούς ήρωες των video games και comics.

 

Παράλληλα, ειδικοί έδιναν συμβουλές για τη διαδικασία και τις τεχνικές Overclocking, ώστε να αυξήσουν την απόδοση των υπολογιστών τους, το Case Modding, τη διαφοροποίηση δηλαδή του κουτιού ενός υπολογιστή σε σχέση με το πώς ήταν αρχικά, ενώ ενημέρωναν και τον κόσμο για τις τελευταίες κυκλοφορίες video games.

 

Τέλος όλοι όσοι βρέθηκαν στο WHAT’S UP Funlab είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα πιο καινούρια Games σε μία από τις πολλές διαθέσιμες κονσόλες ή να συναγωνιστούν με τους φίλους τους σε κλασικά επιτραπέζια παιχνίδια.